|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα μία αντλία 300λ/ωρα (κάηκε ευτυχώς) και πήρα μία 1100λίτρα/ώρα και έχω νεράκι κρύσταλλο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μην ψαχνεις αδικα ειναι διαφανα καλως τα δεχτηκες τα πιτσιρικια!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε λιγες μερες θα βλεπεις στις γωνίες μικρα διαφανα γαριδακια.
Καποια στιγμή θα δεις ξαφνικά τοσες πολλές που δεν θα το πιστευεις
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 15-05-16 στις 04:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Περσι το χειμώνα έβαλα μόνο μία γαρίδα μέσα στα συννεφάκια, μέχρι το Πάσχα είχε γίνει τεράστια και με εντονο σκουρο χρώμα
![]() το Πάσχα έβαλα και 2 αρσενικές σε 2 μήνες πρέπει να είχα πάνω από 200 γαρίδες μέσα, τόσες έχω και τώρα, για να ξέρεις οι γαρίδες κρατάνε σταθερό το πληθυσμός τους μέχρι ένα σημείο, μπορούν ακόμα και να κανιβαλίσουν, εχω δει γαρίδες να τρώνε ζωντανή άλλη γαρίδα
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματι εντυπωσιακα αυτα που λετε για τις γαριδες θα με κανετε κι εμενα να βαλω στι δικο μου καμια 10αρια red cherry μου φαινεται!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Από τάισμα τίποτα, ότι δίνω στα ψάρια, βουτάω με τη τσιμπίδα τροφή για τα ψάρια και ρίχνω. Και θα γελάσετε τώρα, αλλά κανα 2 φορες την εβδομάδα πηγαινοντας φαί στα χρυσόψαρα πετάω ένα κομμάτι απο τη DIY τροφή για τα χρυσόψαρα μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 13-01-16 στις 11:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σε καμια βδομαδα θα δεις μικρες σιγουρα...
τωρα αν καθεσαι και ψαχνεις με τις ωρες , μπορει να δεις και σημερα ![]() βαλε και τουλι απ εξω, θα περασουν απο το σφουγγαρι σχεδον σιγουρα. Την γαριδα την βλεπω σελομενη , αρα ετοιμασου να ξανακατεβασει αυγα σε 1-2 βδομαδες.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κλωστη - βελονα και ραψτο περιμετρικα πανω στις γριλιες απ την εξω μερια.
αν θελεις , περιμενε να δεις απο αυτην τη φουρνια αν περνανε οι γαριδες , μπορει και να μην περασουν και να μην χρειαστει.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια κούπα αρακά (του τσαγιου) 2 καρότα 4 κουταλιες του γλυκού σπιρουλίνα 2 πάπρικα Με το μάτι εεεε ![]() Βεβαια αν το κάνω εγω αυτό για 6 γαρίδες με βλέπω να τις ταϊζω 1 χρόνο ή να την τρωνε τα χρυσόψαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γύρω στα 300γρ αρακά 2 καρότα ~100 γρ σπιρουλίνα (από παλιά τροφή και όχι σκόνη) 1-2 κουταλιές πάπρικα 3-4 φύλλα σπανάκι (είχαν περισσέψει στο ψυγείο και είπα να μην τα πετάξω) και βγήκαν 2 ταψιά που μου γέμισαν τελικά περίπου ένα κουτί τροφής 500ml
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το φάγανε ??
|
||||
|
||||
![]()
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
![]() ![]() Βγήκε πάρα πολλή, και αν ήσουν κοντά θα σου έδινα για κάνα χρόνο όπως λες.... Δεν έχω πολλές και δεν σου προτείνω να κάνεις ούτε το 1/3 της ποσότητας που έγραψα! Την τρώνε πάντως, και την εκτιμούν και οι ανσίστρους και τα σαλιγκάρια στα υπόλοιπα ενυδρεία οπότε ελπίζω ότι δεν θα προλάβει να σαπίσει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ένα μήνα θα έχεις 26!!! Εγώ πήρα πριν από ένα μήνα περίπου 15 red fire sakura από συνχομπιστα και τώρα μετράω πάνω από 20 συν 4 με 5 πολύ μωρά. Οπότε αν όλα πάνε καλά σε 5 με 6 μήνες θα έχεις πάρα πολλές. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Αυτές αγόρασα και εγω ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Update
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα μαλιστα, ωραίες και κόκκινες κόκκινες ,pearling ειναι αυτο που φαινεται; Εχεις co2; Τι λαμπες εχεις;σε τι υψος; Ολα μαζι τα ρώτησα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο Αρτεμις αλλα βαλε και ενα ολο το ενυδρειο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιες οι γαριδες σου και τα φυτα πανε μια χαρα ευχομαι να γινει ζουγκλα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απο απαιτήσεις : Ιδανικά ph: 6,8 ( 6,2 - 7,3 ) No2 : 0 ppm Νh3 : 0 ppm KH : 2 - 5 Gh : 6 - 8 No3 : 0
|
||||
|
||||
![]()
red cherry ειναι παλι (Neocaridina davidi var. red) . η διαβαθμιση της ποιοτητας του χρωματος της ειναι sakura.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|