|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για φως εκει καπου κατεληξα. διοξυδιο ελεγα η diy η το mini presurized kit, βεβαια δε ξερω ποσο καλο ειναι. το υγρο αυτο που λες ειναι σα το excel? να παιζω θελω και εγω... ------------------------- https://www.youtube.com/watch?v=xRnmrNkWq6M μου αρεσει η συγκεκριμενη ιδεα για κρεμαστο φιλτρο νομιζω οτι ο τακης μπορει να την αξιολογησει οπως πρεπει!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 15-01-16 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Από αυτό πήρα την ιδέα και έφτιαξα αυτό που είναι σε αυτό το ενυδρείο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74538 που εξελίχτηκε σε αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81896 Το έκανα βέβαια λιγο πιο επιστημονοεπαγγελματικο, πιο μεγάλο και πιο καλαίσθητο ![]() Και συγκεκριμένα τότε έψαχνα να βρω αντλία που να έχει υποδοχή για σωλήνα και στην είσοδο , και από τότε χρησιμοποιώ αυτές τις αντλίες ![]() που με το εξάρτημα που έχουν γίνονται έτσι Μια λεπτομέρεια μόνο, ετσι όπως ειναι στη φωτογραφία που δείχνω, η θέση της αντλίας είναι λάθος. Πρέπει η αντλία να είναι πάντοτε πιο χαμηλά απο τη στάθμη του ενυδρείου, γιατι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος δεν μπορει να τραβήξει νερό και δεν λειτουργεί, ευτυχώς το ανακάλυψα γρήγορα και το διόρθωσα. Αν αισθητικά δεν σε χαλάει το ταπερ, μπορεις παρα πολύ ευκολα να το φτιάξεις, αρκει να βρεις μια αντλία που να έχει υποδοχη για λάστιχο και στην είσοδο ή βάζεις την αντλία μέσα στο ενυδρείο και να στέλνει νερό στο τάπερ.
|
|||
|
|||
![]()
χαθηκα λιγακι με την αντλια και τις 2 υποδοχες που λες.
δεν ειναι ολες οι αντλιες με 2 υποδοχες? μια να τραβαει το νερο ακι μια να το βγαζει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ έτσι όπως είναι εδω έχει υποδοχή μόνο για την έξοδο νερού ![]() ενω εδώ με το εξάρτημα που έχει μπορεις να βάλεις λάστιχο/σωλήνα και στην είσοδο αλλα και στην έξοδο γιατι στο κρεμαστό φίλτρο, αν η αντλία ειναι μέσα στο φίλτρο, άρα έξω απο το ενυδρείο, πρέπει να ρουφάει νερό απο το ενυδρείο, ενω αν η αντλία ειναι μέσα στο ενυδρείο, τότε η αντλία θα πρέπει να στέλνει νερό εξω απο το ενυδρείο
|
|||
|
|||
![]()
α καταλαβα!
το εξαρτημα αυτο το βρησκουμε ευκολα? υπαρχουν για ολες τις αντλιες ή θα πρεπει αν παρω συγκεκριμενη μαρκα? |
|
||||
|
||||
![]()
Το εξάρτημα αυτό υπάρχει στο κουτι της αντλίας, το δίνουν μαζί, μόνο σε μερικά μοντελα της SICCE. H NOVA και η HYDRA το έχουν σίγουρα
Σε άλλες αντλίες μόνο σε μεγάλες εξωτερικές έχω δει πως υπάρχει αυτη η δυνατότητα. Και υποψην, αυτη η αντλια είναι 10w & 800 L/H , δεν ειναι μικρή, για τοσο μικρο φίλτρο δεν θα κάνει. Αν δεν βρεις κάτι , θα βάλεις μια μικρη αντλία μέσα στο ενυδρείο που θα στέλνει νερο στο φιλτρο, πχ μια αντλία 400 L/H ή και ακόμα πιο μικρή
|
|||
|
|||
![]()
να κοιταξω δηλαδη αν θα βρω κατι μικρο, 200-300 λιτρα αντλια, που να εχει και αυτο το εξαρτημα. κοιταω οποιαδηποτε μαρκα? απο θεμα ποιοτητας δλδ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρος κηπος | maxmike | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-10-13 17:43 |
μικρος κοτσυφας! | Commando | ¶λλα ζώα | 20 | 17-04-13 23:03 |
θερμοστατης μικρος | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 04-02-10 20:42 |
Πως σας φαινεται ο μικρος ? | imichal | Malawi | 12 | 23-12-08 21:16 |