|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλε μου.
Δώσε μας μερικές πληροφορίες παραπάνω για το ενυδρείο, όπως διαστάσεις , μετρήσεις, θερμοκρασία, αλλαγές νερού κλπ. Ονομαστικά τα λίτρα σου είναι ικανοποιητικά για 3 Funcy χρυσόψαρα, και αν το μήκος είναι από 80 εκατοστά και πάνω είναι εντάξει για 3 χρυσόψαρα αυτού του είδους. Σαλιγκάρια ποιο είδος έχεις ; Το cory πρέπει να φύγει άμεσα, και οι λόγοι είναι πως θέλει ζεστό , μαλακό και όξινο νερό , σε αντίθεση με τα χρυσόψαρα που θέλουν κρύο και ελαφρά αλκαλικό και σκληρό, ειδικά αν το έχεις σε θερμοκρασία ανάλογη με την εποχή δεν θα αντέξει (13-14 βαθμούς ελάχιστη το Χειμώνα για τα συγκεκριμένα χρυσόψαρα). Επίσης πολύ φοβάμαι πως ίσως να μένει και νηστικό με τα αδηφάγα χρυσόψαρα. Παρόλο που είναι κάπως σκοτεινή η φωτογραφία δείχνει όμορφο, βάλε και καμιά πιο φωτεινή ![]() ------------------------- Τα ψάρια από όσο κατάλαβα είναι από το 30λιτρο που είχες πριν ; Αν ναι, μπράβο τότε, θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερα από το 30αρι, και επειδή όπως καταλαβαίνω το ενυδρείο θα είναι καινούριο κάνε μετρήσεις να δεις που βρίσκεσαι ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-01-16 στις 08:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
360 Λιτρα Χρυσοψαραδικο | tsala | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 232 | 12-05-18 23:27 |
Χρυσοψαραδικο 100λτρ | korf | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 10 | 09-01-16 20:22 |
Απλο χρυσοψαραδικο | panos70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 09-10-15 19:34 |
Αλλαγη σε χρυσοψαραδικο και γω... | vaspiou | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 12 | 18-01-15 21:08 |
Το Χρυσοψαραδικο μου... | kalafan | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 13 | 13-07-14 17:41 |