|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα νομίζω ότι είσαι στο σωστό δρόμο, περίμενε απαντήσεις απ τους πιο έμπειρους γι αυτά τα ψάρια, νομίζω όμως ότι όπως το περιέγραψες είναι ό,τι πρέπει. Διάβασε και στον παρακάτω σύνδεσμο, θα σου δώσει μία σωστή κατεύθυνση στο πως να κινηθείς. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725. Ισως όμως να σε βόλευε να πας για guppy ή και platy, μιας απ ό,τι διάβασα κι εγώ οι κιχλίδες θέλουν μάλλον μεγαλύτερο ενυδρείο απ το δικό σου, όπως είπα πιο πάνω οι πιο έμπειροι θα σ απαντήσουν σ αυτό.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο στο ενυδρειο με τις synergos | fantomas | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 1 | 02-12-14 14:53 |
Στησιμο Ενυδρειο με φυτα | Gigas78 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 16-11-13 14:50 |
Αρχαρια... ερωτησεις για το νεο μου ενυδρειο... | penelope6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 28-02-11 16:16 |
ενυδρειο 300 στησιμο | pyros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 08-11-09 00:18 |
ενυδρειο κολονα με καρχαρια στην Αθηνα! | kwstas_original | Παραλία - Beach Bar | 29 | 08-03-09 11:19 |