|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για βάλε να δούμε.
Τρώνε όλα? |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα τρώνε κανονικά. Από όρεξη δεν υπάρχει πρόβλημα. Επίσης, καθημερινά και πριν από τη χορήγηση του φαρμάκου και του epsom salts έκανα 40% αλλαγή νερού. Όπως θα δείτε και από φωτο-βιντεο, με την αλλαγή της φωτοπεριόδου λόγω της χορήγησης του φαρμάκου, έχω αρχίσει να γεμίζω άλγη.
Φάκελος φωτογραφιών: http://s1027.photobucket.com/user/ko...?sort=3&page=1 Βίντεο: http://www.dailymotion.com/video/x3i...195725_animals |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε οπτικά μπορώ να βγάλω συμπέρασμα
![]() Προτείνω αυτό που θα έκανα εγώ, χωρίς να είναι βέβαιο ότι είναι σωστό : Συνέχισε να ταΐζεις τροφή με μετρονιδαζόλη για άλλες 5-6 μέρες. Μέρα παρά μέρα αλλαγές νερού, μείωση διάρκειας φωτισμού. Δώσε παράλληλα και ένα αντιβακτηριακό αντιβιοτικό όπως το Furanol της JBL. Καλή επιτυχία! |
|
||||
|
||||
![]()
Βακτηριακή μόλυνση ή τοξικότητα αμμωνίας
Μετρήσεις έχεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, έκανα μετρήσεις και σήμερα με τα υγρά τεστ της Sera και είναι οι παρακάτω:
Αμμωνία: 0 ΝΟ2: 0 ΝΟ3: 0 Έκανα αλλαγή νερού προχτές και χτες δεν τα τάϊσα. Θα συνεχίσω για κάποιες μέρες ακόμα μετρονιδαζόλη... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά!
Μετά από αρκετό διάστημα που έχουμε να τα πούμε, επανέρχομαι με νέα δεδομένα και αρκετές απορίες/ερωτήσεις! Το διάστημα που είχα το πρόβλημα με τα ψάρια, ακολούθησα τις συμβουλές σας χωρίς να μπορέσω όμως να σταματήσω την κατάσταση! Δυστυχώς, πέθαναν πολλά ψάρια και αυτή τη στιγμή έχει μείνει ένα Labidochromis, ένα Mpanga και 2 Helena snails. Η τελευταία απώλεια ήταν πριν μια εβδομάδα(ένα labidochromis). Από τότε η συμπεριφορά των εναπομείναντων συνεχίζει να είναι φυσιολογική(τρώνε κανονικά και βολτάρουν). Επειδή δε θέλω να βιαστώ, να βάλω ψάρια και να έχω τα ίδια προβλήματα θέλω τη γνώμη σας για τα επόμενα βήματα. Ποια διαδικασία πιστεύετε ότι πρέπει να ακολουθήσω για να μπουν τα επόμενα ψάρια; Περιμένω να δω αν θα πεθάνει κάποιο άλλο και αν όχι, βάζω ψάρια ή το ξεκινάω τελείως από την αρχή; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως θα τα εβγαζα ολα εξω και θα εκανα νεο ξεκίνημα... νομιζω πως βιολογια και νερο θα ειναι επιβαρυμενα απο αρρώστιες φαρμακα και πιθανον να εχεις τα ιδια....
Δικη μου άποψη.... και πολυ προσεχτικά το στήσιμο και τα υλικα....ολα απι κόσκινο!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 330 λίτρα my way | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 169 | 15-11-20 22:13 |
Malawi 240 λίτρα | sofianos7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 22-12-14 23:34 |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |