|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις, τα εχω κανει χαλια με τις σιλικονες αλλα αν δεν βγει νερο θα ειμαι πανευτυχης ιδιοκτητης ενος νεου 55 Χ 55 Χ 45. Μετα βεβαια θα πρεπει να κολληθουν τα πλεξι για το εσωτερικο σαμπ αλλα αυτο ελπιζω να μη με προβληματισει τοσο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΟΛΛΗΣΕ!!! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ!!! Ειμαι παρα πολυ χαρουμενος!!!
Αυριο παω για χωματα κλπ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Welcome to the Club ![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο φιλε
με το καλο να το χαρεις |
|
|||
|
|||
![]()
Έβαλα υπόστρωμα οργανικό potting soil (4 εκ.) από Αντεμισαρη και προσέθεσα 2 εκ. JBL Manado (για να συγκρατεί κυρίως το potting soil).
http://i.imgur.com/e8YJTfd.jpg http://imgur.com/4iyEHXy Τοποθέτησαν και 2 μικρές ρίζες. Θα ήθελα μια μεγαλύτερη αλλά είναι πανακριβες. Μου ζήτησαν 45 ευρώ για κανονική ρίζα ξύλου περίπου 3 κιλα και για αυτές τις απλές ένα καταστημα ζήτησε 25 ευρώ/κιλό !!! Γεμισα νερό, όλα καλά ευτυχώς, αλλά αύριο θα κάνω μια αλλαγή και θα φυτεψω. Θα χρησιμοποιησω μπολι από το κύριο ενυδρείο. Πρέπει να προσθέσω και αμμωνία, σωστά? Δε θα βάλω ακόμα ψάρια μέχρι να έχω σωστές μετρήσεις. Φίλτρο θα βάλω το Fluval 206 που κάθεται τελικά. Επίσης μου λείπει φωτιστικό, είναι πανάκριβα. |
|
|||
|
|||
![]()
η πιο οικονομικη λυση ειναι αυτο
http://www.ikea.gr/fotismos/fotistik...y-32910/34041/ εκοψα τον ενα βραχιωνα πιο κοντα και εχω βαλει μια led λαμπα 5W λευκο και δειχνει ωραιο. ο κυβος μου ειναι 30Χ30Χ30 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο Κώστα
Και μια που άρχισες τις κατασκευές δεν ασχολείσαι και λίγο με πλεξι ; Όπως το βλέπω φτιάχνεις ένα εξωτερικό φίλτρο πλάτης από μαύρο πλεξι και θα δέσει τέλεια, και μετά φτιάχνεις και ένα φωτιστικό με led και καθάρισες ![]() Τώρα που το γέμισες νερό μέτρησες μήπως το χώμα ανέβασε αμμωνία ; Επειδή δεν τα ξέρω αυτά τα χώματα , μήπως θα ήταν καλύτερα να το αφήσεις να δουλεύει λίγες εβδομάδες ; και για να ξεθολώσει (αν έχει θολώσει) αλλά και να βγάλει ότι είναι να βγάλει. Αν βάλεις αμμωνία για στρώσιμο μαζί με μπόλι, μη ξεπεράσεις τα 5ppm , και για τη βιολογία αλλά και για τυχόν φυτά που θα βάλεις. Να ξέρεις όμως πως αν το χώμα είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για τα φυτά, τότε το CO2 μάλλον θα είναι απαραίτητο, αλλιώς βλέπω έξαρση από άλγη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο sump | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 20-03-12 04:02 |
Μια βοηθεια για εσωτερικο sump | johnm62 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-06-11 13:31 |
30 λιτρα κυβος!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 01-12-09 21:42 |