|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Update:
Τελικά τα κολλησα πάλι εχθες, αυτή τη φορά πάνω στο τζαμί της βάσης και όχι περιμετρικά. Ετριψα πρώτα με βρεγμένο γυαλοχαρτο και με ακετόνη. Εκ πρώτης όψεως έχουν κολλήσει άριστα. Δυστυχώς είμαι πάλι εκτός Ελλάδας και θα επιστρέψω παρασκευή βράδυ. Ίσως να είναι καλύτερα γιατί δε θα κρατιομουνα να μη το γεμισω. Το έχω αφήσει στο μπαλκόνι. Έχει γίνει λίγο μουτι με δακτυλιες αλλά αν δεν έχει διαρροες θα είμαι πανευτυχής. Τάκη έχω πάρει και ένα 2ο σετ γυαλιών, αν δουλέψει το πρώτο θα σου κολλησω και το 2ο και θα στο κάνω δώρο φιλέ μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο sump | klipitiklopos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 20-03-12 04:02 |
Μια βοηθεια για εσωτερικο sump | johnm62 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 08-06-11 13:31 |
30 λιτρα κυβος!! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 34 | 01-12-09 21:42 |