|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να είστε καλά!!
Σάκη οι κλέμες είναι χύμα στις φωτό όντως, τις έχω δέσει με λαστιχάκι την μία πάνω στην άλλη, δεν ακουμπάει τίποτα ανάμεσά τους, μπορώ λίγο στιμωχτά όντως, να προσθέσω κάτι άλλο και αν χρειαστεί μπορώ να ξεβιδώσω με 2 βίδες την βάση που είναι με κόντρα πλακέ και να έχω άμεση πρόσβαση στις κλέμες... Είναι όντως πάντως στριμωχτά όλα, λίγο μεγαλύτερο δεν θα έβλαπτε... ![]() ![]() ![]() Στα άλλα 2 μου ενυδρεία τα έχω όλα βιδωμένα πάνω στην ορθογώνια βάση, εκτός από το ανεμιστηράκι και κλείνει από πάνω με κουτί αντί για καπάκι... Έτσι η πρόσβαση είναι άμεση.. Είναι φτιαγμένα με πλέξιγκλας και κουμπώνει το κουτί με κλιπς στην βάση και έχεις ορατότητα μέσα, πιο πολύ από άγχος μην σχηματιστεί καμια υγρασία και πανιάσει, ώστε να προλάβω... Προτείνω φυσικά αυτή τη μέθοδο κατασκευής του κουτιού!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |