|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά θα χρειαστεί να κάνεις μία έρευνα στο φόρουμ ποια ψάρια ταιριάζουν στο νερό της Αθήνας χωρίς καμία επεξεργασία, εγώ για παράδειγμα σου προτείνω τα ψάρια που ήδη έχω εδώ και χρόνια με νερό χωρίς επεξεργασία, cherry barb, lemon tetra, corydoras aeneus (bronze) και ancistrus που δεν μεγαλώνει και θα είναι μια χαρά στα 110 λίτρα, αν έχεις τον κοινό πλέκο βάλε αγγελία όπως έκανα εγώ και τον χάρισα να πάει σε μεγαλύτερο ενυδρείο πριν πάθει νανισμό και τον ταλαιπωρείς τσάμπα. Για μένα πάρε cherry barb και βάλε πολλά, μπορείς άνετα και 20, αν έχεις άμμο πάρε και 8 γατόψαρα bronze cory κι είσαι κομπλέ, αν δεν έχεις άμμο κι έχεις χαλίκι καλύτερα ένα ancistrus κι αν είναι μεγάλα μπορείς να πάρεις ζευγάρι να δεις και καμιά γέννα. Μην μπλέκεις με πολλά ψάρια για να δεις καλύτερες συμπεριφορές.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos χρειαζομαι τη βοηθεια σας | iliaskeles | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-03-14 16:37 |
χρειαζομαι την βοηθεια σας | jimpsilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 22-02-14 19:49 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-02-08 18:45 |