|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:55 |
|
|||
|
|||
![]()
φιλος τουμπανο το συστημα σου!
![]() ![]() ![]() τι σκιμμερ εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα εκρεμουν καποια πραγματα στο χωρο του σαμπ & και τον εξοπλισμο....όπως και τα ντουλάπια κατω και πανω από ενυδρειο....
------------------------- ευχαριστω πολύ σακη! το σκιμμερ είναι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-11-15 στις 23:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε το ενιδρειο ειναι τελειο αντε να στρωσει να δουμε και ζωντανα μεσα!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή να έχεις και εύχομαι να περάσεις ατελείωτες ώρες χαζεύοντας το...
![]() Θα γίνει κόσμημα..... Καλή συνέχεια.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη!!!Εντυπωσιακος ο εξοπλισμος σου.Ανυπομονω να δω την συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νικο, καλή αρχή
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τέλειο έγινε !!!!! Και ο βράχος δεν ειναι νταμάρι...έπρεπε να είχες βάλει απο την αρχή την πρώτη φωτό απο μακριά να δείχνει το ύψος του ενυδρειου.
Ξεκινάει το ταξίδι σου στη θάλασσα .
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- ευχαριστω κ.τακη!να'μαστε καλα να τα χαιρομαστε! ------------------------- μακαρι να πανε ολα καλα! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-11-15 στις 09:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!το σκιμμερ ετσι πρεπει να δουλευει?
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:56 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή φίλε μου!! Πολύ καλή κατασκευή!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- ευχαριστω πολύ φιλε(ονομα?)για τα καλα σου λογια!χαρηκα που αρεσει σε εσας τους εμπειρους.....με τα ενυδρεια ![]() ------------------------- καλημέρα σε ολους!σημερα(θεου θελοντος)το μενου εχει:τοποθετηση αυτομ.αναπ.(θα γινει & παρουσιαση για τα επιτεύγματα του κ.Τακη)καλημέρα κ.τακη ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 27-11-15 στις 10:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννης Παππάς.. να 'σαι καλά...
|
|
||||
|
||||
![]()
νικος πετρακης....παρομοιος!
------------------------- παιδια καλησπέρα!τωρα τελειωσα και εκανα αρκετα πραγματάκια! ![]() εχουμε και λεμε:συνδεσα κοντρ.θερμ. το δοκιμασα είναι οκ από ρευμα,μετα εφτιαξα το κουτακι του το εβαψα και μενει η τοποθετηση του στο χωρο.επειτα περασα το σωληνακι για την μπουκαλα μαζι με το καλωδιο από τα φλοτερ της αυτ.αναπλ. από τον τοιχο εξω μπαλκονι(ειχα ετοιμη τρυπα & καναλι τοποθετημενο εξω)και εβαλα και μπουκαλα στο ντουλαπι της ![]() εκανα πριν ξανα μετρηση αλατοτητας και είναι 1.022...... εχω ένα θεμα με την αυτ.αναπλ.>εχω δυο φλοτερ τα οποια θα τα βαλω στο ιδιο υψος ετσι ώστε να υπαρχει εναλακτικη στο να μην χαλασει καποιο,πως πρεπει να συνδεσω τα καλωδια τους στο κοντρολ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 28-11-15 στις 00:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα βάλεις με διαφορα υψους λίγων χιλιοστών και θα τα συνδεσεις σε σειρα. Θα πάρεις το ενα καλώδιο απο το 1 φλοτερ και θα το σνδεσεις με 1 καλώδιο απο το άλλο φλοτερ, και το άλλο καλώδιο του 1ου φλοτερ με το άλλο του 2ου θα τα συνδεσεις στη πλακετα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλησπέρα παιδια!τα βακτηρια ποτε θα κανουν μπλουμ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 29-11-15 στις 00:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αμα εισαι κομπλε ριξε ρε Νικολα!
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!σημερα εριξα τα βακτηρια 250ml και βρομαει ολο το σπιτι σαν βοθρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χθες εκανα κατι πραγματάκια:εφτιαξα τον ελ.θερμοκρασιας.....(σαν χταποδι είναι)
![]() ...........και τοποθετημενο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:58 |
|
||||
|
||||
![]()
μετα εφτιαξα την αυτοματη αναπληρωση:
1ον:ενα τεραστιο ευχαριστω στον "συγχρονο αρχιμηδη" κ.τακη που εκανε και παλι τα μαγικα του και εφτιαξε ρυθμιζόμενες βασουλες για τα φλοτερακια από π/γκλας..............ιδου τα αποτελεσματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:58 |
|
||||
|
||||
![]()
Από τα πιο τακτοποιημένα ενυδρεία ,πω πω πω όλα εντοιχισμένα χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- καλημερα ΠΑΙΔΙΑ!σημερα το πρωι ειχε ψιλοξεμυρισει ο χωρος....ανοιξε και η γυναικα τις μπαλκονοπορτες και ψιλοεστρωσε το θεμα ![]() εχω ριξει 250ml special blend χθες,αλλα ποσα πρεπει και ποτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-11-15 στις 12:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ τακτοποιημένο και νοικοκυρεμενο το ενυδρείο σου.
Μπράβο Νίκο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() σιγα βρε ..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:00 |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 14:01 |
|
||||
|
||||
![]()
τα 2 ηλεκτρολογικα κουτια τα εχω περασει ένα χερι sicaflex στις ενωσεις τους για στεγανοτητα λογο εξωτερικου χωρου.επισης τα δυο μπουτον αφορουν το ένα την αντλια στο δοχειο προετ. νερου ετσι ώστε να ριχνω το νερο μεσα στο σαμπ & το άλλο τον κυκλοφ/τη στο δοχειο προετ.νερου ετσι ώστε να τον ανοιγοκλείνω οποτε θελω
![]() ------------------------- το μονο που μου λειπει εξω είναι 3 μετρα σωληνακι οσμωσης και ένα ταυακι με 2βανουλες(αμα υπαρχει αυτό που λεω)για να κανω μια διακλαδωση μετα την οσμωση στο καθαρο νερο για το ριχνω και στο δοχειο αυτ.αναπληρωσης απευθειας...... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 30-11-15 στις 22:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |