|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
@alexis cosmo
αν τα μαζεψεις απο καπου που ειναι καθαρα(πχ δασος) δεν χρειαζονται βρασιμο. εγω δεν τα βραζω ποτε τα δικα μου.αντε ενα πλυσιμο να φυγουν τυχων σκονες. αν τα μαζεψεις απο βρωμικο μερος η απτην ακρη πολυσυχναστου δρομου τοτε θα θελουν βρασιμο η ζεματισμα. αλλα δεν εχεις λογο να μαζεψεις απο τετοιο μερος και μην το κανεις,γιατι μπορει να υπαρχουν και αλλα πραγματα πανω τους που δεν θα φυγουν με το βρασιμο. μιλαμε για ξερα φυλλα παντα. @takisgt ξερω τακη δεν τοχω ξεχασει,ειχα τοση δουλεια που δεν προλαβαινα να ερθω. ευχαριστω κιολας που μου το κρατησες. πιστευω σε καμια δεκαρια μερες που θαχω ρεπο εξαημερο να μπορεσω να περασω επιτελους.και ναχω και αυτοκινητο γιατι περιμενω να πληρωθω τωρα να το παω για δισκο ![]() θαρθω οπωσδηποτε ομως γιατι θελω τη γνωμη σου και για αλλο πραγμα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |