|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#17
|
|||
|
|||
![]()
Αδειάζεις το παλιό μείγμα, διαλύεις τη ζάχαρη σε χλιαρό νερό και τη ρίχνεις. Αν αφήσεις λίγο από το παλιό μίγμα θα έχεις παραγωγή πιό γρήγορα (δεν χρειάζεται καν να ρίξεις καινούργια μαγιά, αρκούν οι μύκητες που υπάρχου στο παλιό μίγμα). Αν αφήσεις πολύ απ το παλιό μίγμα, το αλκοόλ που παράγεται σαν υποπροιόν από την αναερόβια ζύμωση (γιατί για τέτοια μιλάμε) θα σκοτώσει σε λίγο τη ζύμη σου και δεν θα κάνεις τίποτα. Τώρα αν θες να έχεις σταθερή παραγωγή, όσο είναι δυνατόν αυτό με το συγκεκριμένο σύστημα, σε συμβουλεύω να αδειάζεις όλο το παλιό μίγμα, να ξεπλένεις το δοχείο σου και να φτιάχνεις καινούργιο μίγμα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλογία αντλησης και υπερχειλισης σε sump | FIL241 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 10-11-05 21:49 |