|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Η αποψη μου με οσα εγω εχω διαβασει και ακολουθω.
1. Τα φυτα δε καταναλωνουν co2 το βραδυ επομενως το ξοδευεις τσαμπα. Mικρες διακυμανσεις ph δεν ενοχλουν τα ψαρια. 2. Τα τεστ πχ νιτρικα δεν ειναι ακριβειας και δεν ειναι αναγκη να μας γινεται εμμονη. Γι αυτο και προτεινα Νιτρικο καλλιο που ειναι οικονομικο και φυσικα τα ψαρια επισης δεν εχουν θεμα με λιγα παραπανω νιτρικα. Επιπλεον απο τη στιγμη που η φυτομαζα αυξανεται εννοειται το 1,2 ml μας καλυπτει τωρα, σε λιγο καιρο δε θα μας καλυπτει. 3. Οταν υπαρχει θεμα με τα φυτα τοτε σχεδον ΠΟΤΕ δεν ειναι θεμα φωτισμου αλλα co2, κυκλοφοριας και λιπανσης. Οποιαδηποτε αυξηση φωτισμου σημαινει ενα συστημα που κινειται οριακα στο να δημιουργηθει ανισορροπια που θα οδηγησει σε προβληματα. Δυστυχως σε ελληνικα φορουμ πλην εξαιρεσων δε θα βρεις πληροφοριες εγκυρες και συγχρονες. Δε λεω φυσικα πως ο,τι λεω εγω ειναι σωστο αλλα τουλαχιστον μπορω να μιλησω εκ πειρας. Ειμαι παντως της αποψης οτι εαν δε παθεις δε θα μαθεις οποτε προτεινω να κανεις ο,τι νομιζεις και μετα να αντιμετωπισεις και τις συνεπειες.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό 100lt | panvar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 05-09-15 16:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο... 100lt. | NICKMAN | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 08-04-11 08:21 |
Φωτισμος ενυδρειου 100lt | Konstantin79 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-10-10 00:20 |
Το Juwel Rio 180 High-Lite Κοινωνικο Φυτεμενο | delta66 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 04-10-09 17:07 |
ΝΕΟ 100lt ενυδρειο | loizos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 04-12-08 12:04 |