|
||||
|
||||
![]()
θελω θελω θελω!!! χαχαχα
Εγω θα το προτιμουσα λιγο ποιο μινιμαλ. σκεψου το και με κοραλια σε φουλ αναπτιξη. θα χρειαστουν χορο το ενα απο το αλλο!! |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο μήπως να έβαφες τη πλάτη να μη φαινονται οι σωλήνες ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- καλησπέρα!εχω παρει χρωμα πλαστικο ματ μαυρο αλλα δεν εχω προλαβει ακομα κ.τακη.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 14-11-15 στις 22:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:46 |
|
||||
|
||||
![]()
το νησακι διπλα δεν εχω κολλησει......περιμενω το ζωντανο που θα μπει στις κορυφες και στο νησι.....
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαμηλα εχεις πολυ βραχο! υπολογισε οτι θα θαφτει με τον αραγωνιιτη! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλησπέρα σε ολους!εχω ένα θεμα>μου εχουν πεσει πολλα κοματακια μπετου φτιαχνοντας & κολλωντας τον βραχο μεσα στο ενυδρειο σε τρυπες από κατω κτλ.,εβγαλα με ηλ.σκουπα οσα μπορουσα αλλα πολλα εχουν μεινει μεσα. παιζει θεμα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 15-11-15 στις 21:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια αυριο αγορα αραγωνιτη 2-4 κοκομετρια και αγορα βακτηριων(ξερετε καποια μαρκα για βακτηρια?)...
|
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:47 |
|
|||
|
|||
![]()
Ή πλατη ωραία έγινε, τον βράχο ελπίζω να μην τον αφήσεις έτσι!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω γρηγορη!εκρεμει ο ζβραχος.εσυ τι προτείνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ρε λιγη φαντασια!!Υφαλο χτιζεις οχι μαντρα!Πολυ στοιβαγμενα τα βρισκω εγω.Γνωμη μου ετσι?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο (αν δεν κανω λαθος)το αδικουν οι φωτο πιστευω,θα βαλω αυριο κοντινες.εχω κανει πολλες τρυπες,σπηλιες και πολλες πλατφόρμες.αναπνεει από παντου ο βραχος,οποτε είναι ελα και από κοντα να το δεις διπλα ειμαστε.κορυδαλλος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανεις λαθος.Το ξερω οτι ειναι κομματακι δυσκολο το στησιμο του βραχου αλλα σκεψου ποσο θα σε ανταμειψει μετα αν τα δεις ωραια στημενα και αν εχεις αρκετες θεσεις για να στολισεις τα κοραλλια σου.Μην κοιτας μονο να βρεις πως να παταει η μια πετρα πανω στην αλλη.Σκεψου τι μπορεις να κανεις αν χρησιμοποιησεις πλαστικες καβιλιες για να συνδεσεις δυο βραχακια μαζι και διαφορους τετοιους τροπους συνδεσης των βραχων σου.Καπως ετσι φτιαχνουμε ολοι το aquascape.Μακαρι να ειχα αρκετο χρονο να ερχομουν να σε βοηθησω.Αν εχεις καποιον που μπορει να σε βοηθησει ζητα του να ερθει.Κι εγω ειχα πηξει οταν ηταν να στησω το δικο μου.Μην βιαζεσαι τωρα και παιξε λιγο παραπανω με τον βραχο σου.Εχεις κανει απιστευτη δουλεια στα γυρω τριγυρω κριμα ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο!δεν μπορω να σου εκφαιρω γνωμη γιατι δεν εχω την εμπειρια σου.ποσες θεσεις πρεπει να εχω γενικα πανω κατω για τον βραχο που εχω?επισης μου εχουν πει ότι πρεπει να εχει σχισμες,τρυπες,σπηλιες κτλ σωστα?απο εκει και περα ξεχναω κατι η' είναι και θεμα γουστου του καθενος?γιατι κοιτοντας διαφορα aquascape στο youtube διαπιστωσα ότι εκτος από καποια στανταρ που προανεφερα ο καθενας κανει>ότι του φανει του λωλοστεφανη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει κατι στανταρ.Σιγουρα θα πρεπει να εχει σπηλιες κτλ. οπου θα βρισκουν κρυψωνα τα ψαρια σου και περασματα.Οσο περισσοτερες θεσεις για κοραλλια υπαρχουν τοσο το καλυτερο για σενα.Φανταζεσαι πως θα ηταν να εχεις τοσο βραχο πλακωμενο και να μην εχεις που να βαλεις τα φραγκακια που σου εδωσαν φιλαρακια σου?Φυσικα και ειναι θεμα γουστου αλλα και του πως θες να προχωρησεις.Αλλα να ξερεις οτι οτι φτιαξεις τωρα που ειναι αδειο.Μετα ειναι πολυ δυσκολοτερα τα πραγματα.Σιγα την εμπειρια που εχω.Απλα τα αντιμετωπισα λιγο νωριτερα και βλεπω τωρα τι γινεται
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο δεν ειναι καλο πολυ νταμαρι εγινε.
τουλαχιστον πρεπει να αφερεσεις 20% του αριστερου βραχου. αν μπορει φυσικα περισοτερο! ------------------------- Για ζωντανο θα σου ελεγα να βρεις απο χομπιστα χορις παρασιτα να ξερεις τι παίρνεις. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 17-11-15 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω και ταμπελα για υλικα οικοδομων
![]() ------------------------- και το ελεγα εγω........εργολαβος οικοδομων επρεπε να γινω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 17-11-15 στις 15:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο στην εικόνα αυτή πόσα κιλά παίζουν ?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
σκαρτα ειναι 40κιλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κόψεεεε.....κόψε.....
Και μετά βάλε λίγο φαντασία να δουλέψει.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- καλημερα σε ολους!σημερα αγορα αραγωνιτη απο αβυσσο.εχω στειλει την γυναικα μου.το βραδακι πλυσιμο καλο.....και μεσα... ![]() ------------------------- αγοραστηκε και ο αραγωνιτης 40κιλα. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 18-11-15 στις 15:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αραγωνιτη μην βαλεις πολυ 3 δακτ2.5δακτυλα το πολυ! τελειωσε και με τα βραχια γιανα εισαι ετοιμος! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολο το φορουμ!καταρχην εβγαλα 3 πετρες από το εσωτερικο του βραχου(αυτές μπορουσα)τωρα όλο το εσωτερικο του βραχου "επικοινωνει" μεταξυ του σαν ένα σπηλαιο ας πουμε να ουμε
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:47 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
salifert ta test. no3 no2 nh4 στην αρχη και μετα po4 ph ca kh mg. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι είναι αυτά τα ασπρα που εχει βγαλει το τσιμεντο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:48 |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους!βακτηρια αλατι τεστ
πριν από λιγο γεμισα το ενυδρειο για πρωτη φορα μονος μου για να δω: 1ον:εαν είναι οκ η σιδεροκατασκευη 2ον:εαν είναι οκ το ενυδρειο το σαμπ & οι σωλήνες 3ον:να καθαρισω το βραχο από τσιμεντο κτλ. όλα καλα πιστευω μεχρι τωρα!αδιαζω & .... τωρα θα πλυνω αραγωνιτη και θα τον ριξω μεσα! μετα θα ερθει νινταλ να συνδεσουμε τον εξοπλισμο...... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 13:48 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |