|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δούμε πώς θα πάμε και αυτη την εβδομαδα με το betadin και βλέπουμε.... Το είδες το βίντεο να μου πείς πώς την βλέπεις??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσει η κοπέλα σου.
Πως δέχτηκε το φάρμακο? |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι βρε Κλεόβουλε
![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Αρτεμισια, εεεετσι δεν τα παραταμε ποτε!
![]() καλα την βλεπω την κοπελια... πιστευω να στρωσει... δοκιμασες να την ταισεις σημερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Γιάννη
![]() ------------------------- Ξεκίνησα τα μπανάκια με υπερμαγγανικό κάλιο και εύχομαι και ελπίζω όλα να πάνε καλά ![]() Απο εχθες δεν ξαναεμφάνισε γλίτσα το ψάρι ![]() Ευχαριστώ τον Παναγιώτη (που νοιάστηκε) και τον Γιάννη ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε ¶ρτεμις
Για πες λεπτομέρειες για το υπερμαγγανικό κάλιο, δοσολογία , διάρκεια κλπ, αχρείαστα να είναι αλλά να μαθαίνουμε Και αυτο με το betadin, πόση ώρα κραταγες το ψάρι έξω απο το νερό ; Χαρας στο κουράγιο σου όμως, θα φοβόμουνα να το κανω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mε το betadin το κράτησα έξω απο το νερό πάνω σε βρεγμένη πετσέτα το πολύ 3 λεπτά για όλη την διαδικασία
![]() Το υπερμαγγανικό κάλιο το πήρα απο το φαρμακείο είναι σε σκόνη και καταπολεμάει τις μυκητιάσεις με την μέθοδο του 1-3-5-7 που σημαίνει : 1η μέρα μπάνιο 3η μέρα κλπ..... Την πρώτη μέρα σκοτώνει τους μύκητες και τις υπόλοιπες τα αυγά αν υπάρχουν .... Το μπάνιο είναι ασφαλές αρκεί να γίνεται σε συνδιασμό με δυνατή αεραντλία (αν το ψάρι γυρίσει στο πλάι όπως και με το αλάτι) το βγάζεις κατευθείαν και το βάζεις στην δεξαμενή , εμένα δεν γύρισε 5 λεπτά μπάνιο και πέρασμα ελαφρια με τα χέρια όπου είχε πρόβλημα . Απλά δεν το κάνεις σε δεξαμενη με φίλτρο και βιολογία γιατι θα σκοτώσει τα πάντα.... Από 1 γραμ. που έχω έβαλα ελάχιστη σκόνη (μερικούς Κόκκους) σε ένα πλαστικό κουπάκι με νερό έγινε σκούρο μπλέ το διάλυμα και έριχνα λίγο λίγο στο ψάρι μεχρι να γίνει το νερό μωβ . Αυτά με την βοήθεια του Giannis Koi με πήρε εχθές το βράδυ τηλ ![]() Να πώ ότι πιστευω ότι θα τα καταφέρει φαίνεται πολύ καλύτερα απο προχθές ![]() Δες και ένα βίντεο τι κάνει ο άνθρωπος (εγω αυτο θα το φοβόμουνα ) : https://www.youtube.com/watch?v=nmuP...UCPa7X&index=3
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 22:41 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|