|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#11
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Οσο για το σαμπ αληθεια δεν καταλαβαινω γτ η λειτουργεια του ετσι..μαλλον επειδη τα χωρισματα ειναι ψηλοτερα...μου το ειπε ενα συνχομπιστας αλλα πιστευα οτι εφοσον εχει λειτουργησει ετσι στο παρελθον θα λειτουργησει και τωρα...αλλα φαινεται οτι η αντλια ειναι αρκετα δυνατη και τραβαει νερο και του διαμερισματος της και αμεσως διπλανο με αποτελεσμα ετσι και το βαλω παραπανω απο την 3 μπαρα να αδειαζει στα μπαμ και να τραβαει αερα οποτε πρεπει να το ψηλωσω.. Τωρα βεβαια ολο το ενυδρειο ειναι σε αρμονια λειτουργιας.. Παράθεση:
Να πλημμυρισω δεν γινεται..το τεσταρα αρκετες φορες χθες και εβγαλα το νερο το παραπανησιο απλα το θεμα ηταν οτι πηρε νερο απο την επιστροφη νερου ετσι και δεν μπορεσα να το γεμισω το σαμπ οπως ηθελα εγω για να δω την λειτουργια του... Αλλα θα συμφωνησω με ολους σας..το σαμπ ειναι ψηλο αλλα κοντο για το ενυδρειο μου ![]() Υ.Γ παρατηρησεις απο χθες ειναι η ιδιες για αυτο και δεν εγραψα κατι αλλο.. Συμπεριφορα και στεγανωση πληρως ικανοποιητικη...το δε ενυδρειο γυαλισε σημερα απο σκουπιδακια κτλ κτλ..κρυσταλλο το νερο.. Καθαρισα τα υλικα φιλτρανσης οπως μου προταθηκε. Βεβαια εριξα στο σαμπ μεσα ελαφροπετρα χωρις τουλι κτλ κτλ γτ επρεπε να μπει οποτε με βλεπω να βασανιζομαι για να τις βαλω σε τουλι ολα.. Κατα τα αλλα παρατηρησα οτι το πρωτο διαμερισμα εξοδου νερου γεμιζει πιο γρηγορα απο ολα τα υπολοιπα με κινδυνο να γινει το μοιραιο..βεβαια αυτο διορθωνεται με καταλληλες ρυμθισεις της αντλιας και στις βανες... Το μπαλκονι και η στεγαση του προς τα εξω μια χαρα...Τα Χτενια υπερκομπλε Κ.Τακη ευχαριστω πολυ και δημοσια για την απιστευτη δουλεια που μου κανατε ![]() ![]() ![]() Αυτα προς το παρον...περιμενω κανα 3-4 ωριτσες με αντλιχλωριο που εβαλα σε ολο το ενυδρειο για να αδειασω 200 λιτρα και να βαλω απο το παλιο μου ενυδρειο καθως επισης και τα υλικα των παλιων μου φιλτρων και τελος τα ψαρια μου και την ριζα μου Θα ανεβασω βιντεακι σε λιγο!!! ![]()
__________________
![]() ![]() --------------------- |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | akis_chatzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 30-09-12 17:05 |
Μελετη για 60λιτρο Reef! | Malawi Lover | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 16-09-12 12:08 |
Κατασκευη ενυδρειου 115χ30χ50 | bambacha | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-09-11 23:45 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |