|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες εικόνες !!!
Μπράβο βρε Γιώργο
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφα μπράβο.
εγώ από τέταρτη θα το ξεκινήσω γιατί θα πάω το χρυσόψαρο σε πετ να το δώσω αφού δεν το έχω δώσει ακόμα. Ο παπυρος ήρθε περιμένω να πάω να πάρω μπαμπού βούρλα και δράκενα και ξεκινάω, αυτό που φαίνεται στον πάτο είναι πέτρα? |
|
||||
|
||||
![]()
θενξ τακη.
απο εικονες εχω χορτασει. γεννα δε βλεπω κιεχω αρχισει να ανησυχω ![]() φοβαμαι μηπως στρεσαρεται η θηλυκια πολυ. εχει ανεση να κρυφτει και βλεπω πως εχει κιαυτη τσαμπουκα.του ριχνει κατι κυνηγητα του αρσενικου που τον παει να! ![]() οταν της κολλαει πολυ δηλαδη και την ενοχλει. αλλα ισως να στρεσαρεται που ειναι κ μονη της. γενικως τα θηλυκα εχουν ενα θεμα μαυτο αποτι εχω δει. ειναι πιο κοινωνικα αποτι τα αρσενικα. η κατι τετοιο ειναι,η απλα δεν ειναι ετοιμη ακομα. η και τα δυο. σημερα προσθεσα μια κουταλια αλατι μπας κ ξυπνησουν λιγο. θα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι για πιο λόγο το εβαλες?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι αυτο το ειδος ειδικα,στη φυση ζει σε υφαλμηρο νερο.
αλλα το αλατι γενικως κανει καλο στους μονομαχους. υπαρχουν πολλα θεματα σχετικα,(κ υπομνηματα) ψαξτο λιγο ![]() μπαινω απτο ταμπλετ τωρα κ δε μπορω να ψαξω τα λινκς να σου δωσω. μιλαμε για ενυδρειακο αλατι παντα. ενα σχετικο λινκ απο ξενη σελιδα εδω http://bettasplendid.weebly.com/salt-baths.html |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Τζορτζ δεν εχει νερο μεσα? Σαν να αιωρουνται ειναι τα ψαρια.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει φτιαξει ξανα πολυ τρελη κατασταση Γιωργο!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() σπυρο κιεμενα εντυπωση μου κανει τωρα που το λες ![]() δεν τοχα προσεξει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψαρουκλες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γίωργο!! Εχω χάσει επισόδεια..
![]() Χρώματα... ¶ντε γεία.
|
||||
|
||||
![]()
ph που τα έχεις? (γιατί στο άλλο θέμα στο ποστ που έβαλες από το seriously fish είδα να θέλουν 7-8.5.. ισχύει?
|
||||
|
||||
![]()
ισχυει.ειναι στο 7.5 τωρα χωρις αλατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά! Ξέρεις, περίμενα να θέλουν πιο χαμηλά κλπ.. μια χαρά για τα νερά μας δηλαδή και χωρίς επεξεργασία?
|
||||
|
||||
![]()
ναι.το νερο της αθηνας ειναι μια χαρα
![]() το μονο που προσθετω ειναι to betta spa και καμια φορα -αν δεν προλαβω να ετοιμασω νερο- και prime. καμια φορα βαζω και μια δοση μελαφιξ στο ενυδρειο.και καθε 15 μερες μερες βαζω και λιγο αλατι. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο όσον αφορά το αλάτι αφού το χρησιμοποιείς σε μονιμη βαση νομίζω καλό είναι να έπαιρνες ένα σαλινομετρο η κάτι τέτοιο για να κρατάς την αγωγιμότητα κάπως σταθερή.
|
||||
|
||||
![]()
ναι το εχω σκεφτει κιεγω αυτο.
αυτος ειναι ο λογος που δεν βαζω καθε βδομαδα.για να προλαβαινει να αλλαζει η αλατοτητα ομαλα.(ετσι κιαλλιως δεν βαζω πολυ,μια κουταλια της σουπας βαζω). σιγουρα θα ηταν χρησιμο να εχω το οργανο ομως. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |