|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Προτεινετε κατι γιατι και γω θελω το ενυδρειο εχει 2 τετραγωνικα πανω κατω επιφανεια και ειναι ανοιχτο απο πανω χανει περιπου στα 8-10 λιτρα την μερα!
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω οτι θα σε ξενερωσω αλλα καλυτερα βαλε συρομενο τζαμι επανω να ξεμπερδευεις!
και εγω ειχα γυρω στα 2- 4 λιτρα την ημερα και με το τζαμι ησυχασα!
|
||||
|
||||
![]()
Να επαναφέρω το θέμα και να ρωτήσω με τη σειρά μου αν κάποιος έχει πάρει πρόσφατα αφυγραντήρα και τις εντυπώσεις του.
|
|
||||
|
||||
![]()
up!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξτε μια ματιά εδώ • εξηγεί πολλά για το θέμα αφυγραντήρας:"Πως να επιλέξετε τον κατάλληλο αφυγραντήρα"
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πήρα πρόσφατα έναν Rohnson 9120 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω έβαλα ανεμιστήρακι μπάνιου. Πέρα του θορύβου, κάνει άψογη δουλειά!
|
|
||||
|
||||
![]()
MEaco DD8L.
Τον δούλεψα όλο τον περσινό χειμώνα. Μόνη επιφύλαξη (????) η κατανάλωσή του (600W στην μεσαία και δυνατή σκάλα). Οπότε το δουλεύω στην δυνατή σκάλα, λίγες ώρες, σε ένα δωμάτιο που είχε γεμίσει μούχλα. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός ξηραντικού αφυγραντήρα. Υπάρχει ένα μεγάλο θέμα για αφυγραντήρες στο insomnia |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι πολύ σημαντική η κατανάλωση.Γι'αυτό πήρα τον rohnson που έχει 290 νομίζω watt κατανάλωση
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|