|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, ξερει κανεις καποιο καταστημα απο Ελλαδα η που να στελνει Ελλαδα με φωτηστικα λεντ? Θελω για ενα νανο ρεεφ (80λιτρα μαστερ 40σαμπ) ποσα βατ λεντ να κοιταζω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου συνονοματε ,Αν πιάνουν τα χέρια σου θα μπορούσες να πας και σε ιδιοκατασκευη ..
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φίλε,
τα χέρια μου πιάνουν (έχω και τον αδερφό μου αυτοματιστή- ηλεκτρολόγο) αλλά μου φαίνεται λιγάκι βουνό... υπάρχουν "τζατζαλα, ματζαλα" σε μαγαζιά στην Ελλάδα ή πάω για ebay? Φίλε Κώστα πόσα βατ λεντ θέλω για τα λίτρα που σου γράφω? άσχετο αλλα το σκιμμερ αυτό TMC Skimmer V2skim200 Compact, μου κάνει για τα λίτρα μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Υπολόγισε πως θες γυρω στα 40-50βατ να είσαι οκ αν θες μπορείς να πας σε κάποιο έτοιμο που παιζουν πολλά ή και να κατασκευασεις ενα μονος σου με λιγη βοηθεια τα ,tmc δεν είναι και πολυ καλά σκιμμερ για τσεκαρε τα coralbox ,jebao, deltec
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Με 5-6 10w θα είσαι τούμπανο. Φυσικά τροφοδοτικό dimmable για να το ανοίγεις όσο θέλεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη για φωτα σε reef 280 λιτρα !! τα φωτα σας | harris samos | Φωτισμός | 13 | 13-06-15 19:47 |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας | thu vu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 11-11-08 00:50 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |