|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω μιχαλη!εχω στειλει την γυναικα μου στο leroy να παρει.....διαλυτικο αν δεν βγει θα κανω αυτο που ειπε ο stanisalus18
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
θα μας πεις το μυστικό ..?
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
της εδωσα και για hondos center
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Xaxaxaxa εισαι ωραιος......
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός !!!!!!!!!!!!
Θα καθαρίσει βρε με το νιτρο, μη φοβασαι
|
|||
|
|||
![]()
Xaxaxaxa εισαι ωραιος......
|
|
|||
|
|||
![]()
Αχαχαχα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!τακη με το διαλυτικο μια που το ανοιξα και μια που αρχισαν και εφευγαν μονα τους τα γραμματα(μαρκαδόροι).
![]() εχω ερωτηση:θελω να κανω προεκτασεις για τις πριζες του τεχν.εξ. στο σαμπ διοτι δεν φτανουν τα μαμισια καλωδια>χρειαζεται καλωδιο με γιεωση η`κανει και το διπλο?(χοντρο είναι).καθε προεκταση είναι ξεχωριστη και αφορα μονο ΜΙΑ συσκευη. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς ; να επεκτείνεις τα καλώδια στη πριζα του τοιχου ;
|
||||
|
||||
![]()
Δεν φτάνει το μηκος απο το καλώδιο του θερμαντήρα πχ μέχρι το πολυμπριζο στον τοίχο εννοεί Τάκη
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- κωστα για δες εδώ...http://www.charterhouse-aquatics.co....dcd2a9d0009928 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-10-15 στις 22:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία
πως τα πας με τα καλώδια ; ΟΛΑ τα χρώματα πρέπει να προεκτείνεις, για να τα έχει τα χρειάζεται. ΑΛΛΑ θέλει προσοχή αν υπάρχει περίπτωση να βραχούν τα καλώδια πρέπει να αντέχουν την υγρασία έχω μεγαλώσει όλα τα καλώδια , αντλίες , θερμοστάτες κλπ αλλά τις ενώσεις τις κάνω με κολλητήρι, βάζω θερμοσυστελόμενο , βάζω σιλικόνη και πάλι θερμποσυστελόμενο, τα κάνω τελείως αδιάβροχα με αυτό το τρόπο έφτιαξα και καλώδιο αντλίας που το καλώδιο μπαίνει μέσα στο νερό ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ τι λες ; μπορείς να το κάνεις ;
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα βραχουν....εχω καλωδιο διπλο χοντρο και πηρα σουκο μπριζες αρσεν/θηλ. για να προεκτείνω τον εξοπλ. κομματι κομματι πχ σκιμμερ αντλ. επ θερμ κτλ.πειραζει αν δεν βαλω καλωδιο με γειωση?(στην ουσια προεκταση δυο μετρων για το καθενα θα κανω σε καναλια...)
|
|
||||
|
||||
![]()
αν υπάρχει γείωση σε συσκευή θα πρέπει να τη βαλεις, για να την έχει , είχε τους λογους του ο κατασκευαστής
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ωραίο το ενυδρείο αλλά η ασφάλειά μας πάνω από όλα ... και το κακό μια φορά συμβαίνει.
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ηταν και βολικο εαν το καθε πολυμπριζο ειχε διακοπτη σε καθε μπριζα του.
|
|
||||
|
||||
![]()
νικο γεια σου!το πινακακι με τις ασφαλειες αυτό το ρολο εχει!διακοπτη εχω βαλει 2(έναν για να κλεινω τους κυκλοφορητες πριν το ups και άλλο ένα για την αντλια αλαγης νερου)και δυο μπαλκονι (ένα για αντλια προετ. και ένα για θερμοστατη).
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλα το σκεφτηκες να ρωτησω τ ο ups ποσο μεγαλο ειναι ?Τι θα υποστηριζει?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω συνονοματε!800αρης είναι.τους 3κυκλ/τες και την αντλ.επ.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!σημερα πηρα μπουκαλα
καλοριζικη να είναι ![]() είμαι μονος σπιτι εξω βρεχει........πεφτω με τα μουτρα στην δουλεια μιας και βρηκα ευκαιρια............το βραδυ φωτοαποτελεσματα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 03-10-17 στις 12:21 |
|
||||
|
||||
![]()
2κιλη είναι ή 5κιλη ;
Πόσο τη πήρες ;
|
||||
|
||||
![]()
90ευρω αλλα κοβω τιμολογιο και παιρνω 17ευρω πισω...5λιτρα μου ειπε ότι γεμισε αλλα σε κιλα είναι πανω από 17-18.σε κάθε γεμισμα 10ευρω,κάθε ποτε γεμισμα δεν ξερω τακη με τους παλαιουρες αυτά εγω ακομα κανω κουπεπε κουπεπε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάπου στα 65 έχω ακούσει για τις 5κιλες.
Οχι βρε 5 λίτρα, 5 κιλά, και την επόμενη φορά που θα την γεμίσεις για να είσαι σίγουρος , την αδειάζεις , την ζυγίζεις , και την ξαναζυγίζεις μετα το γέμισμα, μόνο με το βάρος μπορούμε να μετρήσουμε το CO2
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου εφυγε η μεση τακη!5 κιλα λιγο μου ακούγεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
5 κιλα καθαρο CO2 ,
η μπουκάλα και αδεια είναι για να μένεις ξαπλα με κανα έμπλαστρο ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δέστε της μπουκάλες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- γεια πιο λογο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 24-10-15 στις 09:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ριακτορα τελικα τον tmc 1500 πηρες;
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Νίκο μαζευομαστε ,
το ενυδρείο το εβαλες ; Το σαμπ το τεσταρες ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |