|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα !!!
Με τα βατραχάκια δεν θα έχεις πρόβλημα νομίζω ... εγω έχω συνεχεια πολλά αλλά προβλημα δεν υπάρχει απλα τον Ιούνιο που τα βατραχάκια ψάχνουν ταίρι απο τον ενθουσιασμο τους αντι για βάτραχο μπορεί να "αρπάξουν" ψάρι πολύ σπάνιο βεβαια... Φίδια έχω πολλά ,ακόμα έχω στην αυλή αλλά οι γάτες δεν τα αφήνουν... έχω γλάρους που πάνε πίσω στο ποτάμι και ένα ζευγάρι ψαραετούς αλλά με την τέντα δεν παίρνουν μάτι τα Κόι ... και είμαι ήσυχη σχετικά ![]() Οπότε τέντα και γάτες και το πρόβλημα λύθηκε ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:37 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδες Θηρευτες (chameleon shrimps) | mixalis p | Γαρίδες του γένους Caridina | 19 | 03-01-12 00:38 |
Αγρυπνοι θηρευτες | Andros | Χρυσόψαρα | 15 | 18-12-07 21:33 |