|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν stone wool και πετροβάμβακας είναι το ίδιο υλικό .
Η ελληνική απόδοση μπορεί να μοιάζει αλλά δεν ξέρω αν εννοούν το ίδιο πράγμα. Θα μου επιτρέψεις δύο ενστάσεις : 1) αν πρέπει να τα φυτέψεις στο χώμα είναι λογικό να πρέπει να βγάλεις το stonewool. Είναι λογικό αλλά όχι αυτονόητο για κάποιους, για αυτό και το αναφέρει ( έτσι νομίζω τουλάχιστον ). Σε οδηγίες τροχόσπιτου έγραφε '' όταν κινείτε, μην αφήνεις τη θέση του οδηγού για να πας στο πίσω μέρος ''. 2) αν ήταν καρκινογόνο, δεν θα το έβαζαν στα φυτά αλλά και δεν θα πέρναγε από τις Αμερικάνικες αρχές πιστοποίησης προιόντων ( αν το μεταφράζω σωστά στα Ελληνικά ). Στην Αμερική τα ευκόλως ενοούμμενα, παραλείπονται. 3) Τα έχω ετσι 10 μήνες . Δεν είδα κάτι περίεργο. Μέχρι που άνθιζαν αλλά έγιναν γεύμα! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ψαχνω Sarasa comet | pavos | Χρυσόψαρα | 8 | 25-05-15 22:05 |
¶ρρωστο Comet?? | george800 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 26-04-15 18:44 |
Εκπαιδευμένο Comet | Stefan0s | Χρυσόψαρα | 11 | 22-11-10 18:28 |
comet με εξωφθαλμία. | Χριστόφορος Μίχας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-10 08:52 |