|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα,
ανοίγει κάποιο μικρότερο καπακι απο πάνω ; και αν ανοίγει ανοιξε το και βάλε μια φωτο. Θέλω να δω αν χωράει να μπει ανεμιστηράκι
|
|||
|
|||
![]()
Ανοιγουν δυο ετσι
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπροστά νομίζω πως μπορουν να μπουν ακόμα και 2 80αρια ανεμιστηράκια, και ας μένει το καπακι ανοιχτό, δεν μπορεί τα ψάρι να πηδηξει έξω έτσι και αλλιώς
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει αυτο θα το μεταφερω στον ειδικο γιατι δεν τα καταλαβαινω αυτα 😝
|
|
||||
|
||||
![]()
και ενα τετοιο με ανοιχτο καπακι δεν μπορει ρε παιδια να βαλει προσωρινα??
http://www.petsupermarket.gr/2891/%C...-7w-small.html |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
βασικα κι εγω φοβαμαι οτι δεν θα ειναι τιποτα το αξιολογο αλλα το ειπα γιατι μεχρι που να φτιαξουν καποια κατασκευη με μετασχηματιστη και ανεμηστιριακια το κακομοιρο το χρυσοψαρο θα σκασει απο τη ζεστη..
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι τπτ..
2 τρυπες στο πισω καπακι θα εκανα εγω... ενα τροφοδοτικο 12v και 2 80ρια ανεμηστηρακια.. οι ενωσεις ειναι πολυ ευκολες (υπαρχουν και στο forum) |
|
|||
|
|||
![]()
Θα παμε αυριο να τα παρουμε ολα και νομιζω μεχρι την κυριακη θα το χουμε τελειωσει..νομιζω ξερουμε πως να το κανουμε
------------------------- Ετοιμο και το ανεμιστηρακι και το νερο εχει πεσει στους 26 βαθμους ![]() ------------------------- Το μοναδικο που μενει ειναι τα τεστ...τα οποια εκανα τη βλακεια οταν τα παραγγειλα να πω οτι θα τα πληρωσω σε τραπεζικο λογαριασμο και τωρα λογω της καταστασης δεν μου τα στελνουν και την τριτη φευγω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 18-07-15 στις 18:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εχεις φροντίσει για τη περίοδο που θα λείπεις ποιος θα ρίχνει μια ματιά στο ενυδρείο ; τάισμα ; αναπλήρωση λόγω εξάτμισης ; αλλάγες νερού ; Το ενυδρείο σου για λίγο καιρό θέλει παρακολούθηση ακόμα
|
|||
|
|||
![]()
Θα φυγω για εφτα μεερες και το αλλαξα χθες..δεν υπαρχει καποιος να το αλλαξει αλλα θα ναι απο τις πρωτες δουλειες που θα κανω οταν γυρισω ταισμα ναι..τωρα για τα υπολοιπα αφου γυρισω δεν θα λειπω και πολυ μια βδομαδα
------------------------- Να παρω τεστ αυτα με τα χαρτακια που πουλανε μεχρι να γυρισω να παρω τα αλλα η δεν αξιζει; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katerinakat : 19-07-15 στις 08:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πεταμένα λεφτα, δεν αξιζουν , αναξιόπιστα, και δεν έχουν για αμμωνία
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας!! Ευτυχως εχω καιρο να παρατηρησω καποιο προβλημα..παρολα αυτα τις τελευταιες δυο μερες το ψαρακι μου καθετε στο βυθο σε μια γωνια ακινητο..οταν μπαινω στο δωματιο και με βλεπει ομως αρχιζει να κολυμπαει κανονικα..δεν εχει μειωμενη πρεξη ουτε εχει αλλαξει κατι στη κολυμβηση του ουτε εξωτερικα..εψαξα αρκετες φορες γ αυτα τα τεστ που μου πατε αλλα δεν τα βρηκα πουθενα και η αληθεια ειναι οτι ειχα πολλα τρεχαματα και δεν ασχοληθικα οσο επρεπε...παω τωρα να παρω για να μετρησω την αμωμια αλλα τι μπορει να ειναι αυτο; Οταν με βλεπει εμενα κολυμπαει κανονικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Κατερίνα
τεστ μπορείς να δεις αυτό http://www.zoo-zoo.gr/index.php?page...k=1&Itemid=180 από τις καλύτερες τιμές που έχω δει Κάθετε συνέχεια κάτω ; Μήπως ξεκουράζεται ; Μήπως έχεις πολλές ώρες τα φώτα αναμμένα ; Και τα δικά μου κάποια στιγμή κάθονται και ξεκουράζονται, δεν κολυμπάνε όλες τις ώρες. Δοκίμασε να κάνεις μια γενναία αλλαγή, μη τη τσιγκουνευτείς, μόνο πρόσεξε το φρέσκο νερό να έχει ίδια θερμοκρασία με του ενυδρείου
|
|||
|
|||
![]()
Κανω αλλαγη νερου καθε βδομαδα περιπου το 30% μπορει και να ξεκουραζεται γιατι τωρα που πηγα και το ειδα κολυμπαγε και ας μην ημουν εκει..πηγα σε ενα μαγαζι και μου πε το παιδι εκει οτι για να μην αγορασω τοσα πραγματα και να μην κανω παραγγελιες να παω να μου μετραει εκει το νερο οποτε θελω..παω τωρα και θα δειξει μου πε να βαλλω βακτηρια αν χρειαστει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προτίμησε να αγορασεις τα τεστ και οχι βακτηρια και τετοια ματζουνια και ζουμια
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα μετρηση του νερου και μου ειπε αυτος οτι το νερο ειναι τελειο και οτι δεν εχει ουτε αμωνια ουτε τιποτα..δεδομενου οτι η τελευταια αλλαγη νερου ηταν το σαββατο..μου πε απλα οτι θα χει βαρεθει τη ζωη του το ψαρι..αρα ολα καλα ετσι;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και με το φίλτρο που έβαλες δύσκολο να έχει αμμωνία. Οταν βλέπεις κάτι που δεν σου αρεσει ή σου κάνει εντύπωση η πρώτη κίνηση είναι τεστ στο νερό και μια αλλαγή νερού
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια ευχαριστω παρα πολυ και παλι :P !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το λυπαμαι το καημενο που καθεται ετσι...μηπως να παρω καποιο αλλο ψαρακι για να ξαναζωντανεψει; Γτ φαινεται πολυ στεναχωρημενο
|
|
||||
|
||||
![]()
τι στεναχωρια εχει βρε Κατερινα?το φαι του το τρωει κανονικα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανονικοτατα απλα ειναι μονο του και καθεται στο βυθο γιατι δεν εχει τι να κανει
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ παραξενο..χρυσοψαραδεεεεεεςςςς βοηθατε
![]() κανονικα θα επρεπε να ψαχουλευει ολη μερα.. |
|
|||
|
|||
![]()
Τη μιση μερα ψαχουλευει την αλλη μιση καθεται στον πατο.. Δεν ξερω θα ελεγα να παρω καποιο ψαρακι ακομα ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα είναι κοινωνικά ψάρια , όχι κοπαδοψαρα, και όταν είναι μονα τους είναι κάπως μαζεμενα, αλλά αν δεν έχεις καταληλο χώρο είναι χειροτερο να βάλεις και άλλο μαζι , για αυτο γινομαστε κακοι και λέμε πως τα χρυσόψαρα θελουν χώρο, γιατι ποτε δεν θα βάλεις μονο 1 και αν βαλεις και 2ο μετα θες και 3ο κοκ. Χώρο, χώρο , χώρο
|
||||
|
||||
![]()
αν το ενα σου ψαρι δεν ειναι καλα
δεν θα ειναι ουτε και το δευτερο σε λιγο καιρο αφοτου μπει στο ενυδρειο μιλαω καθαρα απο εμπειρια! για να βαλεις κι αλλο θα πρεπει να εισαι 10000000000000000% σιγουρη οτι ολα ειναι ενταξει και να εχεις ολες τις παραμετρους σωστες και να εχει τρεξει λιγο καιρο το ενυδρειο και να εχεις σταθερες τις ρουτινες σου ταισμα καθαρισμο κλπ κλπ και εννοειται οτι στα λιτρα σου πολυ δυσκολα μπαινει 2ο , οσο ειναι μικρα σε μεγεθος ακομα ναι, αλλα σκεψου τι θα γινει οταν φτασουν στο τελικο μεγεθος...δεν θα χωρανε και θα εχει συνεπειες αυτος ο περιορισμος χωρου -> στρες, νανισμος ....αιφνιδιες θνησιμοτητες κλπ
|
|||
|
|||
![]()
Εχετε δικιο :/
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Κατερινάκι, δεν έχεις χώρο να βάλεις ενα 100αρι ενυδρείο, αρκει να έχει 80 εκατοστα μήκος, και βάζεις άλλο ενα (ΜΟΝΟ ΕΝΑ) ψαράκι ακομα, το φίλτρο που σου έδωσε ο Κώστας θεωρώ πως φτάνει
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|