|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε ναι αυτο το καταλαβα..2x39 ειναι ναι..ποσα βαττ ανα λιτρα ειναι σωστο ?! 0.5?!
Καθως επισης μου λες για καθαρα φιλτρα..δηλ ανοιγμα καθαρισμα?!Αν πουμε οτι το φιλτρο θα μπει σε αλλο ενυδρειο,θα μπει και η καφε αλγη που κουβαλαει σωστα?!
|
||||
|
||||
![]()
τι σωστο να θελει ενα ενυδρειο χωρις φυτα?για μενα και 0.3 να ειναι δεν υπαρχει προβλημα.εγω εχω 108 βατ σε 480 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην ασχολεισαι, μάθε να ζεις με αυτη την αλγη, ειδικα αφου εχεις και χρυσόψαρα, κλεβουν τη παρασταση τα ψάρια
![]() Που και που καθαριζεις την οθονη, τιποτα άλλο, ασε τη πλατη να γινει μαυρο-καφε. Προσωπικα το δικο μου το χαιρομαι, έχει γινει βιοτοπικο χρυσοψαραδικο με τη καφε αλγη, και 1 φορα την εβδομαδα περναω την οθονη με τη γνωστη DIY καρτο-ξυστρα και όλα μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
μια απο τα ιδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πληροφοριακά ρωτάω ,φαντάζομαι ειναι Αφρική αυτο το ενυδρείο,τι αλγες εχεις;εχει καφε αλγη;
|
||||
|
||||
![]()
καφε στις πετρες και πρασινη στα τζαμια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσόψαρα σε 300 λίτρα λιμνούλα | Μαρκος-Φαρκωνας | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 21-08-10 23:36 |
110 λτ χρυσόψαρα | bouldoza | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 22-06-10 20:01 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |