|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μια καλη με το sarasa μας..... μεγαλη αδυναμια!!!!
14cm εχει γινει με την ουρα
|
||||
|
||||
![]()
Αχου μωρε τι όμορφο !!!!!!!!!!! Αντε να μεγαλώσουν και τα δικά μου
![]() Εδώ δες ζαργάνα , ίσα με 3 εκατ. μη σου πω(και πολύ λέω ) ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:44 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update με τις ομορφιές μου
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφες καταστάσεις , μπράβο
------------------------- Με το κυνηγητο τι έγινε ; συνεχίζει ακόμα ;
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 26-09-15 στις 08:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το παιζει ηγετης...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκέφτηκα να το βάλω στα Κοι λίγο καιρό δεν μπορώ να το πιάσω με τίποτα ,και το όνομα αυτού Flash ![]() Το fantail θα μπει σπίτι τον χειμώνα ![]() ------------------------- Παράθεση:
Εγω και πισίνα να είχα Λίμνη θα την έκανα ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-09-15 στις 09:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια η λιμνουλα, μπραβο και για τα ψαρακια!
μην αγχωνεσαι με το κυνηγητο, ισως ειναι απο ζευγαρωμα , ισως οχι.. τα στιγματα ειναι δυσκολο να τα δεις απο πανω.. μπορει να τα εχει.. ποσα ειναι τα ψαρακια τωρα? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!! 4 είναι τα χρυσοψαράκια μου 1 shubunkin , 2 sarasa και 1 fantail . Αυτό που είναι πορτοκαλί σκέτο κυνηγάει τα άλλα ... Τον παρατηρούσα όταν ήταν πάνω και έτρωγε , δεν είδα κάτι ... δεν μπορώ να τον πιάσω με τίποτα
![]() ------------------------- Μάλλον έγινε "η στραβή" fantail πουθενά .... ψάχνω εδώ και μια ώρα ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καπου μπορει να σφηνωσε.. αν εβαλες φυτα - νουφαρα , δες εκει αν μπλεχτηκε..
να fancy μπλεκονται σε πυκνα φυτα.. δυσκολο να πηδηξε , κι αν δεν εχεις γατες καπου εκει βρισκεται. |
|
||||
|
||||
![]()
¶κυρο
![]() ![]() ![]() ![]() Γάτες έχω 10 αλλά ποτέ δεν μου έχουν πειράξει ψάρι... άσε που μέσα στο σπίτι τις έχω με παπαγάλους ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:46 |
|
||||
|
||||
![]()
κανα 2 βδομαδες στο περιπου ειχε κυνηγητο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα είμαι στη δευτερη εβδομάδα , άντε να δούμε
![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:46 |
|
||||
|
||||
![]()
εεε θα ηρεμησει δεν γινεται...!!Εμενα το ενα common κυνηγουσε εντονα το γκογκολεζο
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχχαχαχαχα τον είδε διαφορετικό , λέει τι ματάρες είναι αυτές , τον ερωτεύτηκε
![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:47 |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο δεν το ειχα σκεφτει χαχχαχαχα
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, όλα καλά λοιπον.
Έχε το νου σου πάντως σε φυτά - ξύλα - πετρες κλπ.. τα fancy είναι λίγο περίεργα και θέλουν προσοχη |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα κανένα μήνα θα μείνει εκεί , αν πέσει η θερμοκρασία θα την πάρω μέσα και επειδή δεν με βλέπω για ενυδρείο , θα της φτιάξω μια Λιμνούλα μέσα στο σπίτι
![]() ![]() ![]() Μετά θα μεγαλώσει και θα την εντοπίζω πιο εύκολα .... ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:47 |
|
|||
|
|||
![]()
πετρες που? βρηκες?? αγορσες ? ποταμι?? υλικα οικοδομων???
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο αυτες που έβαλα μέσα στην Λίμνη της μάζεψα απο το ποτάμι εδώ κοντά , αυτες που είναι έξω χτισμένες είναι απο το βουνό
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σημερα πηγα εκανα καμια ωρα δουλεια.... ( ξερεις με τα τρεχαματα που εχω )
|
||||
|
||||
![]()
Αχ βρε Σταύρο μου όλα μαζί σου τύχαν και σένα
![]() ![]() Με έστειλες φωτό να μην σε κράξω??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το χωματάκι βλέπω μια χαρά ξεκούραστο ούτε πέτρες , ούτε μαυρο σαν το δικό μου.... Για τις πλάκες τις ακανόνιστες που έχω στην μεγάλη μου είχαν πεί 25 ευρώ την μία γιατι ήθελα και του μέτρου και μεγαλύτερες .... τελικα θυμάσαι απο που τις αγόρασα??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:48 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() 2...φυσικα και θυμαμαι!!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:48 |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα που τελειωνω????
Να σαι καλα.... ευχαριστω πολυ..... οταν τη μεγαλωσω σε κανα χρονο..... τωρα ελατε για καφε !!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ρθώ για καφε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα ήρθε ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα την λίμνη για τα χρυσόψαρα μου . Το φιλικό μου ζευγάρι μου έφερε τα 3 τους χρυσόψαρα που τα είχαν για 2 χρόνια σε αυτό το πλαστικό 5 λιτρο , βέβαια να πώ ότι με δυσκολία τα αποχωρίστηκαν αλλά θα έρχονται να τα βλέπουν να μεγαλώνουν
![]() Του κίτρινου του λείπουν και λέπια , μου είπε η κοπέλα οτι πήδηξε απο την γυάλα και το βρήκε στο πάτωμα .... καημένο ψαράκι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ¶ρτεμης που τα υιοθέτησες. Να τα χαίρεσαι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ Αννα
![]() ![]() ![]() Κάνε ένα update απο το project σου καιρό έχεις να μπεις , πώς τα πάνε οι ορχιδέες σου ? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα βγάλω αύριο φώτος και θα κάνω ενημέρωση.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:49 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |