Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Λίμνες > Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες)

Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 28-08-15, 14:15
Το avatar του χρήστη aliens-
aliens- Ο χρήστης aliens- δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 27-04-2011
Περιοχή: Αθηνα - Βρηλισσια
Μηνύματα: 531
Προεπιλογή

Κάποια απλά πράγματα είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν στην Αθήνα. Παλιότερα είχα ψάξει για διακόπτες νερού σε μαγαζιά με υδραυλικά, αλλά δεν είχαν πλαστικούς. Τα φυτώρια είχαν πολύ μικρούς διακόπτες. Τελικά μετά από καιρό/χρόνια έπεσα τυχαία στον σωστό εξοπλισμό όταν ήμουν στο χωριό μου.



Τοποθέτησα τους διακόπτες λίγο πριν την εισαγωγή των σωλήνων στο φίλτρο.

Το πριν,



Και το μετά



Να δω πότε θα βελτιώσω και τα ηλεκτρικά...


Η λίμνη φέτος δεν έπιασε καθόλου αιωρούμενη άλγη. Πήγε να πιάσει τριχοειδή, αλλά ύστερα από μια προσθήκη αλατιού (μετά από τις οδηγίες του Γιάννη κοι) η λίμνη έγινε πάλι πεντακάθαρη. Τα φίλτρα φαίνεται να έχουν πάρει μπρος και να κάνουν καλά την δουλεία τους παρόλο που η ιχθυοφόρτιση αυξήθηκε και τα ψάρια μεγάλωσαν. Η θερμοκρασία έφτασε μέχρι τους 28C. Τώρα έχει πέσει. Πρωί και μεσημέρι (που χτυπάει ο ήλιος την λίμνη και η θερμοκρασία είναι υψηλή) τα ψάρια δεν τρώνε και προσπαθούν να κρυφτούν στην σκιά. Το απόγευμα όμως μου κάνουν επίθεση για να φάνε. Μάλλον πρέπει να βάλω ένα πρόχειρο πανί από πάνω από την λίμνη για να έχουν περισσότερα σημεία με σκιά. Του χρόνου θα την καλύψω από ποιο νωρίς και θα συγκρίνω τις συμπεριφορές τους.
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Η λίμνη μου. yiannossavva Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 13 21-11-13 16:55
η λίμνη μας!!! tanale Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) 6 01-02-13 16:09
φίλτρο για λίμνη xristosss DIY . Φτιάχτο μόνος σου 1 28-05-11 00:06
Λίμνη stavros55 Αρχάριοι γλυκού νερού 4 08-01-10 19:35

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:54.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,17847 seconds with 14 queries