|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη εχω το 900 μπορω να σου πω τι εχω κανει στο δικο μου εχω αφησει το καλαθι με τα προφιλτρα ως εχει οπως επισης και αυτο με τα μπιλακια που ειναι βιολογικο υλικο, απ τα αλλα δυο εχω βγαλει ολα τα σφουγγαρια και το ενα το εχω γεματο με substrat pro και το αλλο με μηχανικο υλικο το οποιο αποδειχτηκε αχρηστο στην ουσια και με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαχτει με siporax αν τωρα θελεις λιγο καλυτερη μηχανικη φιλτρανση οσων αφορα στα βιολογικα υλικα σου στο τελευταιο καλαθι ασε το ενα σφουγγαρι κατω και συμπληρωσε το υπολοιπο με βιολογικο υλικο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 130 lt | ChocolatePuma | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 31-01-14 23:20 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Γνώμες για στήσιμο εξωτερικού φίλτρου με Siporax - Substrat | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 05-01-09 08:23 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου. | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-04-08 09:31 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |