|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 200λιτρα και ειπα να δοσω λίγο τόνο από Αμαζόνιο
|
|
||||
|
||||
![]()
2φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε και μια ολοκληρωμενη παρουσιαση.
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: Όγκος:200λ Κατηγορία: Φυτά:anubias,Cladophora aegagropila ,Echinodorus 'Reni' ,Egeria densa,Microsorum pteropus,Vallisneria americana 'Gigantea',pistia,Moss Ψάρια / ¶λλα είδη:1 Megalechis thoracata,13 cardinal tetra,5κορυ ,1pleco, 1 amano Διακοσμητικά υλικά:ξύλο απο μηλιά (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός: Διάρκεια φωτισμού:8:30 ώρες Φιλτράρισμα: Θερμοστάτης: Λίπανση:excel,evolution happy-life Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):5 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):- Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):- Αλλαγές νερού:20 λιτρα καθε βδομάδα Θερμοκρασία:25 ------------------------- http://youtu.be/P_4y6elUcv0 Τα ψαρια που φενοντουσαν στο βίντεο και δεν ειναι γραμμένο πιο πάνω θα δοθούν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikolas79 : 04-08-15 στις 08:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρηση ΝΟ3 κάνεις ; Μου φαίνεται μικρή η αλλαγή 20 λίτρα κάθε εβδομάδα, θεωρητικά πρέπει είναι πάνω από 60-65 λίτρα την εβδομάδα.
Μετρήσεις ΝΗ3/ΝΗ4 & ΝΟ2 κάνεις ; Γενικά το ενυδρείο σου είναι όμορφο και καθαρό. Τα γκάπυ όπως είπες και μόνος σου πρέπει να φύγουν . Θερμοκρασία ανεβασέ την λίγο ακόμα, και να την έχεις έτσι χαμηλή το χειμώνα, να υπάρχει η αίσθηση της διαφοράς των εποχών
|
||||
|
||||
![]()
Μέτρησης για no3 κτλ οχι δεν κανω
Γκάμπι και κτλ ναι θα φύγουν και θα μπουν αλλα ψαράκια κάποια κιχλιδα μάλλον |
|
||||
|
||||
![]()
Για να είσαι σίγουρος πως τα νιτρικά σου είναι στα επιτρεπτά όρια αύξησε τις αλλαγές σου αλλά φρόντισε να κάνεις και κάποια μέτρηση ΝΟ3 να δεις που βρίσκεσαι
|
||||
|
||||
![]()
Θελω να βαλω μέσα την κιχλιδα geofagus κάπος ετσι λεγετε ,θα εχω προβλημα με τα καρντιναλ;τρώει φυτα ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi 700 λιτρα + 150 λιτρα sump | kouman | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 10-03-15 09:51 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Malawi 500 ΛΙΤΡΑ + SUB 180 ΛΙΤΡΑ | gianel | Malawi | 11 | 09-04-12 09:05 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |