|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παραθέτω φώτογραφιες για να μου πείτε γνώμες. ..
Το βγάζω η το αφήνω. .. Υπενθυμίζω ότι είναι ενυδρείο προς στρώσιμο και ευχαριστώ εκ των προτέρων |
|
||||
|
||||
![]()
Το αφήνεις,
θα κάνει το κύκλο του και θα φυγει μόνο του.
|
|||
|
|||
![]()
Τι είναι ρε φίλε ακριβώς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενα είδος βιομεμβράνης που σχηματίζεται συνήθως σε ξύλα όταν τα βάλουμε για 1η φορα στο ενυδρείο. Κάποια ψαρια, σαλιγκάρια και γαρίδες το τρώνε, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για το ενυδρείο ή τους κατοίκους του
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ακριβώς είναι τα Kelvin ; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 22-06-17 19:07 |
Απορία για το τι ακριβώς είναι! | nkmyrtos | Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 23-02-12 20:20 |
ph controller πώς ακριβώς λειτουργεί? | ΑΝΔΡΕΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 19-02-11 17:15 |
τι ακριβώς κάνει??? | exetlaios | Φίλτρανση | 1 | 11-11-08 22:50 |
Μονομάχος: Τι ακριβώς έχει???? | tsikis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 27-12-06 18:10 |