|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα ενυδρειο ανουμπια 260 λιτρα αυτο που ειναι 1.20 μεγεθος εχω 2 φιλτρα 2217 και ενα jbl 1500 εξωτερικα. εχω θερμοστατες αραγωνιτη βραχο κυκλοφοριτες....δεν εχω σκιμερ,αντιστροφη οσμωση(αυτα τα αγοραζεις πες) και σαμπ.....εδω ειναι το ερωτημα.σε αυτην τη βαση δεν γινεται να μπει σαμπ ετσι δεν ειναι???την εργοστασιακη.με τα 2 ντουλαπια.με λιγα λογια ειμαι του γλυκου με κατι αφρικανες και πηρα ενα reefaki 25 λιτρα(τι ηθελα και το πηρα) και μου εχουν μπει ιδεες τωρα....βασικα κοστολογω αυτα που δεν εχω και ηρθε το ερωτημα του σαμπ...γιατι με βλεπω να θελω και βαση....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαμπ κ φιλτρο | eimaste aR21rwstoi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 16-08-12 22:46 |
ερωτηση για σαμπ | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-12-11 21:40 |
Τι γινεται τοτε,οεο?? | water_turtle_lover | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-02-10 00:17 |
ερωτηση για σαμπ ??? | harris samos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-09 13:33 |
σαμπ | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 22-09-07 22:41 |