|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη εγω εννωουσα όπως των αυτοκ/των τα φιμε που είναι χωρις κολλα αλλα σε μονοχρωμα μαυρο η μπλε,αυτα που μου δειχνεις είναι αυτοκ/τα?και θα τα κολλησεις μεσα από το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί να βάλεις φιμε; πιστεύω είναι αρκετά κοστοβορο. |
|
|||
|
|||
![]()
ετσι οπως το βλέπω παντως χωμένο νομίζω ότι θα πρέπει να φτιάξεις οπωσδήποτε αποχέτευση . στον πάτο του σαμπ ενα όμορφο Τ και να ξεκινάει απο την κορυφή του σαμπ.στο πρακτικερ μπορεις να βρεις τέτοιες σωλήνες και σε μικρή διάμετρο.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=83730&page=2
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να το βάψεις με ένα πλαστικό χρώμα από πίσω και καθάρισες
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτουσα του χαρη απο σαμο την πλατη την μπλε και μου αρεσε,απο τι το εχει φτιαξει?βαμμενο ειναι?
------------------------- αααααααα κωστα σε εψαχνα! ------------------------- εχει κατι ριακτορακια ενα πετ-σοπ στην θηβων Oceantech λεγεται.αν μπορεις κοιτα αν κανουν να παρω αυτα γιατι απο το σαιτ δεν μου κοβει μεταφορικα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-06-15 στις 19:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου σακη!ξερεις που μπορω να παρω?
------------------------- κωστα το λυπάμαι να το βαψω!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-06-15 στις 23:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φευγει πανευκολα. τι αυτοκολητο δεν ξερω που το βρησκεις μαλλον σε μαγαζια που κανουν επιγραφες... |
|
||||
|
||||
![]()
σαν αποτέλεσμα είναι δοκιμασμένο από αρκετούς , το πλαστικό χρωμα που αραιώνεται με νερό στην απόχρωση που θες , όταν θελήσεις φεύγει εύκολα με μια ξύστρα , μπορεί και με πλαστική απλά μην πέσει χρώμα στα γύρω
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοκόλητα και πολύ φθηνά μονόχρωμα έχουν και τα βιβλιοπωλεία. θα σε παιδέψει όμως το κόλημα χωρίς φουσκάλες...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
αυτοκολλητο τυπου φιμε χωρις κολλα δεν υπαρχει?θα ρωτησω αυριο μαγαζι με επιγραφες που εχει κοντα στο μαγαζι μου και θα σας πω .. . .. .
------------------------- αααα παιδια κατι άλλο.. εάν πουμε ότι το ενυδρειο εκει που θα μπει θα φαινεται μονο η φατσα να βαψω και τις δυο πλαινες πλευρες?τι λετε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 08-06-15 στις 21:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδια!το αυτοκολλητο στο μαγαζι μου ειπαν 30ευρω και μου φανηκαν πολλα,εχετε καμια φωτο να στειλετε από παιδια που τα εχουν βαψει να δω?
|
|
||||
|
||||
![]()
τα πλαϊνα μην τα βάψεις δεν χρειάζεται , αν μπορείς βάλλε ένα λινκ από τους ριάκτορες που βρήκες ...
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα μια αλλη λυση ειναι να παρεις DOW να το κοψεις στα μετρα του ενυδρειου και να.το βαψεις.
Ετσι θα εχεις και μονωση! τωρα για τα πλαινα αν οντος δεν τα βλεπεις βαψτα και επενδυσετα με Dow. Εγω εχω την πισω και την αριστερη μερια. αμα μπεις στο θεμα μου θα το δεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
http://oceantech.gr/shop/aqua-medic-co2-reactor-500/
------------------------- καλημερα παιδια!κωστα αυτο ειναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-06-15 στις 11:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αααα οκ!δεν το ηξερα,ευχαριστω φιλε....gregkn73
------------------------- ευχαριστω σακη,πολυ ωραιο το εχεις κανει,μαυρο το εχες βαψει εεε? ------------------------- μιχαλη απιστευτο αυτο που επαθες με τα κλοουν,διαβαζα την ενοτητα σου και τρελαθηκα με το περιστατικο αυτο,το ειχα παθει και εγω στο γλυκο που εχω με ενα γατοψαρο.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-06-15 στις 14:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αλλα και επενδυμενο με Dow για να εχω εκτος απο οικονομια πιο ευκολ θερμανση και ψυξη.... |
|
||||
|
||||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-10-17 στις 21:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτα ειναι για διοξειδιο για φυτεμενα , κατι θα βρουμε ..
|
||||
|
||||
![]()
οκ!περιμενω.. ..
|
|
|||
|
|||
![]()
φτιάξε αποχέτευση .... ειναι στριμωγμένο ... θα με θυμηθείς
|
||||
|
||||
![]()
ΘΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗ!εχω βγαλει σχεδιο το ΣΚ θα το φτιαξω....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους!κωστα κανενα νεο για ριακτορακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αντιφώς πρέπει να είναι πολύ καλός:
http://www.petsupermarket.gr/8454/%C...a-reactor.html |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου πανο!ο κωστας μου ειχε προτεινει 1 μοντελο που ειχε 27.5ευρω χ 2 που θελω 55ευρω συνολο.το θεμα είναι ότι θελουν 58ευρω μεταφορικα ενώ πηρα προσφατα σχεδων ολων τον εξοπλισμο από αυτους.τους εστειλα μαιλ και με εγραψαν στα "διαρχι" τους....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και σε καλή τιμή. Κοίτα, και εγω στους αλλους θα πήγαινα, αλλά μαζί με τα μεταφορικά δεν ξερω αν σε συμφέρει. Κοίταξε το. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα σε ολους!τελειωσα την βαση...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-17 στις 17:37 |
|
||||
|
||||
![]()
το φτηνότερο που βρήκα είναι αυτό http://www.fish-street.com/mini_filter_x_uk_delivery 88 ευρώ τα δυο μαζί με τα μεταφορικά μεσο αγγλίας
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου κωστα!ευχαριστω για το ψαξιμο και για όλα οσα εχεις κανει για εμενα μεσα από το φορουμ.... τελικα πηγα το πρωι και πηρα αυτα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 02-10-17 στις 17:37 |
|
||||
|
||||
![]()
τον σκελετο πως τον ειδες?θελει πουθενα ενισχυση η' είναι καλα ετσι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |