|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() αλλα ετσι δεν ξερω πολα στοιχεια....λαμπες διαστασεις κλπ... ![]() στην αρχη που φοβοντουσαν το φως με το φως ανοιχτο ηταν μονιμως στο αμφορεα μεσα... ![]() ηταν ολα εξω....... αν τα βγαλω αυτα δεν θα φαινεται μετα τελειως αδειο το ενυδρειο? ![]() τωρα τα βλεπω παιζουν με τον αμφορεα μπαινουν βγαινουν ειναι και αλλα ψαρια μαζι με τα τιγρακια......... ![]() και δυο gurami |
|
||||
|
||||
![]()
θεωρω πως τα τιγρακια αργα η γρηγορα θα αρχισουν να κοβουν κομματια απο τα πτερυγια των γκουραμι.
οσο για την διακοσμηση δεν θα ηταν καλυτερο να εχεις ξυλα και φυτα αντι για αμφορεα? καλο ειναι να κρατησεις μονο τα τιγρακια και να τα κανεις 10 απο 5 που ειναι.. |
|
|||
|
|||
![]()
xmmmmm
σαννα εχεις δικιο για τα φυτα και το ξυλο ![]() αλλα οταν τα ειχα παρει το 2010 (ενυδρειο κλπ) μου ειχαν πει για τα φυτα εχουν απαιτησειςσαπιζουν τα φυλα και θελει περισσοτερο φροντιδα και δεν επελεξα τα φυτα αλλα κατι αψυχο....... ![]() ![]() προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα....... ολα τα πετ σοπ μου ειπαν πανε μαζι....... ![]() αν δω τιποτα περιεργες συμπεριφορες θα τα πουλησω/χαρισω...... ααααααα......και μου τα προσβαλανε τις προαλλες ![]() τα γκουραμι μου μου τα ειπαν ασχημα απεναντι στα τιγρακια ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τιγρακια και φως | nikos24 | ¶λλα ψάρια Ασίας | 204 | 19-05-15 00:23 |
τιγρακια | ilias13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 21-03-11 15:30 |
τυρφη σε τιγρακια? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-09-09 18:14 |
τιγρακια | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-03-08 16:48 |
ΤΙΓΡΑΚΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΗ :D | griffin_23 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 09-02-04 04:22 |