|
||||
|
||||
![]()
θενξ!επισης
![]() @sarpijk θα βγαλω κ κοντινες αυριο ![]() ναι σε γλαστρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
No comments ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες απο κοντα.στη δευτερη φαινεται και μια φυτρα ρυζιου που εχει βγει,αριστερα πριν τη λευκοκεφαλα.
τα σαρκοφαγα τα εχω βαλει με τα γλαστρακια τους,μεσα στο καναλακι της επιστροφης ωστε να μενουν υγρα. @tsoui ξερεις ποια θελουν ηλιο κ ποια οχι; για να δω αν χρειαζεται να τα μετακινησω σε πιο σκιερα σημεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο παει ομορφαινει!!
Όλα αυτά που εχεις παρει θελουν πολύ ηλιο δεν εχεις θεμα ,αλλαξε όμως οπωσδήποτε τα γλάστρακια με μεγαλύτερα,η saracenia όταν εγκλιματιστεί πεταει με γρηγορους ρυθμους καινούργιες φυτρες και εχει πολύ μεγαλο ρίζωμα το ιδιο ισχυει και για τη drosera με την διαφορα ότι θα την εχεις μακρια από οποιοδήποτε φυτο υπαρχει περιπτωση να κολλήσει μελίγκρα, αν σου κατσει την πατησες. Υγ Πριν αλλαξεις γλαστρακια ασε το χωμα να στεγνωσει λιγο για να μην διαλυθει όταν τα βγαλεις. |
|
||||
|
||||
![]()
α ωραια,ευχαριστω
![]() τα εχω βαλει ολα με τα γλαστρακια τους,εκτος απτη saracenia που τις αλλαξα γλαστρα και την εβαλα σε ενα λιγο μεγαλυτερο πηλινο προσθετοντας λιγο χωμα. μου φαινεται θα κανω το ιδιο και για τα αλλα δυο. στις οδηγιες που ειχε το καθενα εγραφε πως θελει φως(αν και δεν προσδιοριζε αν θελουν αμεσο ηλιακο η οχι) και εγραφε να μπουνε με το γλαστρακι τους πανω σε πιατακι με νερο ωστε να μενουν υγρα. ετσι τα εβαλα εκει που τρεχει το νερο και πατανε πανω στη λαβα. παντως ταιριαζουνε με το ολο σκηνικο και ισως ειναι και καλα γιαυτα γιατι εκει θα υπαρχουν και εντομα,μυγακια κλπ. τωρα θα δειξει πως θα πανε.λιγο με τις ψυχρες τις βραδινες φοβαμαι,αλλα θα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εβαλες χωμα στη saracenia είναι πρόβλημα αυριο πεταξε το και βαλε σκετη τυρφη με περλιτη αυτό ισχυει για όλα τα σαρκοφαγα,για τις βραδινες ψυχρες μην εχεις κανενα φοβο τα δικα μου που είναι ιδια με αυτά που εχεις παρει εβγαλαν αυτόν τον χειμωνα στο μπαλκονι και ουτε που τα σκεπασα φετος δεν μασανε ,στο nepenthes μονο να εχεις τον νου σου αν και δε νομιζω να εχεις θεμα μεχρι μεσα σεπτεμβρίου
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ε?περλιτη δεν εχω,αλλα εχω ελαφροπετρα,οποτε ισως μπορω να βαλω απαυτη.
μη φανταστεις πως εβαλα πολυ,ισα ισα που γεμισε τα κενα γυρω γυρω στο καινουριο γλαστρακι. αλλα το βγαζω αυριο και βαζω τυρφη δεν ειναι προβλημα. το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι εχουν αυτα στα γλαστρακια τους. μοιαζει με χωμα(σκουρο)αλλα ισως ειναι τυρφη κιαυτο σκουροχρωμη(ειναι και βρεγμενη οποτε...). τυρφη ανακατεμενη με ελαφροπετρα καλα ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα είναι σπαστη σε μικρα κομματια και δεν εχεις θεμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,θενξ
![]() αντε μπας κ φανε κανα κουνουπι αυτα τουλαχιστον,γιατι ψαρια δεν βλεπω ακομα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαααα για κουνούπια δε το βλεπω ζωηρο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
α ωραια.θα φανε εμενα τα κουνουπια δηλαδη
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Με τα ψαρια ειχες καμμια ενημερωση? |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα οχι.
10 με 15 ειναι η παραλαβη. εχω ακομα ελπιδες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλαμε ψαρια στη λιμνη σημερα,μου τα εφερε συμφορουμιτης
![]() νικο ευχαριστω παρα πολυ!και για τα ψαρια και για τις τροφες που μου εφερες ![]() ενας αρσενικος και δυο θηλυκες halfmoon ![]() σε δεκα λεπτα με το ρολοι απτη στιγμη που μπηκανε στη λιμνη, το αρσενικο αρχισε να κανει φωλια.δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα,μιλαμε για ρεκορ ![]() η μια θηλυκια ειναι απτις περσινες μου γεννες.θα βγουνε ωραια ψαρια και φετος το βλεπω.το αρσενικο ειναι θηριακι και εχει ωραια χρωματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε φωτογραφίες επειγόντως...αν σου βγει κανενα ωραιο αρσενικό κρατά και για μας ! Σκοπεύω να πάρω ενα 15 λίτρο για το γραφείο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δε βαλεις ένα μηδενικο διπλα στο 15 δε σε βλεπω ζωηρο
![]() ![]() ![]() Οντως Γιωργο ο αρσενικος είναι θηριο ειδα τις φωτογραφιες!!! Με τα αλλα που περιμενεις τιποτα ακομα να υποθεσω ε? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο ο αρσενικός ήταν έτοιμος από καιρό και απλά
έψαχνε το κατάλληλο σπίτι (παλάτι) που απλόχερα του πρόσφερες... Ευχαριστώ πολύ εκ μέρους του για την φιλοξενία και πρόσεχε πως πλησιάζεις στην λιμνούλα γιατί έχει άγριες διαθέσεις !!! ![]() Εύχομαι η φετινή σου γενιά να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή υπερπαραγωγή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() για τα αλλα ακομα περιμενω. αρχες ιουνιου... το θεμα μου ειναι πως μεχρι να δω αν θα ερθουν τελικα δεν μπορω να στησω το ενυδρειο γιατι δεν ξερω τι θα μπει... αν δε μπουνε smaragdina,βλεπω να μπαινουν sterbai. απλα δε θελω να στηνω τζαμπα και μετα να το αλλαζω... ------------------------- Παράθεση:
![]() θα δουμε πως θα πανε,ελπιζω να υπαρξουν γεννες συντομα και την επομενη φορα που θα ερθεις να μπορεις να διαλεξεις ψαρια ![]() απο χτες που τα βαλαμε και τα ειδα λιγο μετα που μιλησαμε,εχουν εξαφανιστει.γινεται τετοιος χαμος απο φυτα που δεν βλεπεις τιποτα.μονο μολις ριξω τροφη βλεπω τα τσιμπηματα ![]() εντωμεταξυ σκεφτομαι μηπως εκανα κατι να περιορισω λιγο την αλγη τωρα στην αρχη.δεν με ενοχλει πολυ,απλα επειδη τα φυτα τωρα εχουν αρχισει να παιρνουν μπρος καλα και κανουν ισκιο,αυξηθηκε λιγο περισσοτερο. θα δω ομως πως θα παει τωρα που θα πεφτει ταισμα και θα υπαρχουν νιτρικα. ελεγα μηπως να την περιοριζα λιγο και μετα να την αφησω να αναπτυχθει παλι.θα δουμε. παντως καλα τα βλεπω τα ψαρια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 21-05-15 στις 06:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο αν θες κανα σαλιγάρι ramshorn έλα να σου δώσω, τη τσακίζουν την άλγη
|
||||
|
||||
![]()
ναι αυτο θα γινει σιγουρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα γινεται χαμος απο ριζες.ολα αυτα τα ασπρα ριζιδια ειναι απτα βουρλα.
στην τριτη φωτο αυτο το πρασινακι που φαινεται να φυτρωσε δεξια,πρεπει να ειναι ρυζι. |
|
||||
|
||||
![]()
Να γραφτεις σε κάνα φόρουμ γεωπονίας φιλαρακι
![]() Εδώ με ενυδρεία ασχολούμαστε ![]() Που είναι τα ψάρια βρε; ![]() Στη πέμπτη φωτό πρέπει να είναι η φωλιά του κροκόδειλου που λέγαμε ![]() Πολύ φυσικό ρε φίλε μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
χαχα
![]() ναι δεν εχεις κιαδικο... τα ψαρια δεν τα βλεπω ακομα.καποια στιγμη σηκωσα εναν ιακυνθο και ειδα μια θηλυκια να με κοιταει.σα ναλεγε μπραβο μα...κα με βρηκες ![]() χαχα ![]() ολα καλα φαινονται ![]() εσυ παρελαβες το φακελο η ακομα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα όχι ακόμα.
Ελπίζω τα ελτα να μην έχουν υγρασία στην αποθήκη και έχουν καμια ταχυ-καλιεργεια εκεί μέσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
![]() ![]() μπα ειναι πακεταρισμενα ολα ρεσυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Και ο μπάρμπα-μπεν σε φάκελο είναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες.στη δευτερη oryza sativa.στις δυο τελευταιες ζωντανη τροφη,μελιγκρα και προνυμφη κουνουπιου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αυτες σημερινες.νικο πως το βλεπεις το ψαρι σου?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γουσταρω! Γιωργο προχτες ειδα ενα φυτο στη Ναουσα που φυτρωνει κοντα και μεσα σε κατι καναλια αδρευσης. Νομιζω ειναι ενα ειδος μυριοφυλλο. Ειχες βαλει παλιοτερα. φετος δεν εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
και δεν πηρες;
![]() ναι ειχα περσι αλλα δεν αντεξε το χειμωνα.πολυ ομορφο φυτακι. δεν βρηκα φετος για να παρω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |