|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο πραγματι,το εχω δει κιεγω να το κανουν στα υδροπονικα.
μονο ριζες στο νερο.η αληθεια ειναι πως το σκεφτηκα κιεγω οταν ειδα την ποσοτητα λεκκας,αλλα για καποιο λογο δεν μου φανηκε παραξενο. το θεμα ειναι πως αυτα που εχω δει εγω ειναι υδροπονικα συστηματα καλλιεργειας και δεν ξερω αν θα υπαρχει προβλημα με αυτο που εχει κανει ο τακης,αφου εχει απλα μερικα διακοσμητικα φυτα. δεν ξερω αν ισχυουν τα ιδια δηλαδη και αν θα υπαρχει προβλημα με τον τροπο που το εχει κανει.... γιατι στα συστηματα καλλιεργειας το κανουν και για πρακτικους λογους,αφου μιλαμε για ποσοτητες... |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω εχω δει ότι κάνουν έτσι τα υδροπονικά ή ενυδρειοπονικά συστήματα. Ο στόχος μου όμως δεν είναι μόνο η ανάπτυξη των φυτών αλλά και η μεγαλύτερη δυνατή κατανάλωση νιτρικών, επομένως η άλγη σε αυτο δεν με ενοχλει καθόλου. Τωρα για τον αερισμό, νομίζω πως υπάρχει πολύ καλη κυκλοφορία του νερού, και στο ενυδρείο υπάρχει και αεραντλία στο φίλτρο με Κ1 και έντονη ανατάραξη. Φυσικά στο δρόμο μπορούν να γίνουν βελτιώσεις ή και διορθώσεις.
Τώρα αν έκανα ενυδρειπονικό με αυτά ![]() θα έβαζα και τιλάπια να τρώω και κανα ψαράκι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε τρελομαστορα,χαρας το κουραγιο σου.Πολυ ωραια σκεψη,
να αξιοποιησεις και αυτα τα κομματια πλεξι που παραλλιγο να τα εστελνα σκουπιδια.Καλη συνεχεια. ![]() Υ.Γ. οχι και giorgosq.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από το Giorgos και το Quad (τετραπλός, τεράστιος , υπερμεγέθης)
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Update
Η Χουτίνια έχει πετάξει ήδη νέα φυλλαράκια ![]() Η Soleirolia αναπτύσσεται και απλώνεται μια χαρά ![]() Το πολυτρίχι έχει κάποια ξερά φυλλαράκια από μπροστά αλλά μάλλον είναι από τον αέρα ![]() αλλά από το πλάι έχει πετάξει νέα φυλλαράκια ![]() έβγαλα τα κλαράκια με το πλατύφυλλο φυτό και έβαλα νέα που τα έκοψα από άλλη γλάστρα που ήταν σε εσωτερικό χώρο, δείχνει να πηγαίνουν πολύ καλύτερα από τα άλλα ![]() Βρήκα και ένα παράριζο ρηχόσπερμα, που έχει και ριζίδια και δείχνει και αυτό πως δεν έχει πρόβλημα, αν πιάσει αυτό θα καλύψει όλο το τοίχο και τον φράκτη, και αντέχει και τον χειμώνα ![]() και ο πάπυρος προσπαθεί να ανέβει να βρει φως ![]() έβαλα και μερικά κλαράκια βασιλικό που ήδη πέταξαν ριζούλες ------------------------- Ξέχασα το ρύζι του Γιώργου αυτό μεγαλώνει σε ένα κουβαδάκι αλλά δεν το βλέπω να χωράει εδώ , το παραφόρτωσα ![]() ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 20-05-15 στις 11:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|