|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
¶σχετο με την καραντίνα, αλλά από όσο ξέρω νομίζω ότι οτο και δίσκοι δεν κάνει. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι οτόκυκλοι θεωρούν το δίσκο "επιφάνεια" με αποτέλεσμα να προσκολλούνται πάνω του πληγιάζοντας και στρασάροντας το δίσκο.
|
|
||||
|
||||
![]()
καπου εχει παρει το ματι μου οτι τρωνε απο την βλεννη που βγαζουν οι δισκοι οταν εχουν μικρα, οχι οτι συμβαινει γενικά.
μπορει να κανω και λαθος ομως.. μια δοκιμη θα σε πεισει.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ την είχα πάθει πάντως και από ότι έχω συζητήσει και με άλλους είναι γενικό. Επίσης όταν μεγαλώνουν οι ότο πέραν του ότι γίνονται τεμπελχανάδες, γίνονται και πολύ επιθετικοί. Τις δοκιμές τις αφήνουμε για σένα netblues, ο συντονιστής πρέπει να ξέρει πρώτος από όλους!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω ακουσει ποτε για οτος επιθετικους (κι εχω ακουσει πολλα.....) μηπως τους μπερδευεις με μεγαλυτερα γατοψαρα?
Υπ'οψιν οτι ασχετως καραντινας, οι οτος εχουν και το κακο να πεθαινουν ανεξηγητα - αν χασεις καποιους μην τρελλαθεις και νομισεις οτι απαραιτητα φταιει κατι... |
|
|||
|
|||
![]()
Οι οτόκυκλοι δεν είναι οι απλοί οι γλύφτες που λέμε? To είχα παρατηρήσει σε έναν που είχα ενώ παράλληλα μου το είπαν πολύ πρόσφατα και σε μαγαζί.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι οττόκυκλοι όντως είναι πιθανόν κάποια στιγμή να αρχίσουν να κολλάνε πάνω στους δίσκους. Εγω παρατήρησα ότι αυτή τη συνήθεια δεν την είχαν όλοι οι οττόκυκλοι που είχα στο ενυδρείο αλλά 2-3 τους οποίους και απομάκρυνα και μετά δεν είχα άλλο πρόβλημα.
Αλλά οι οττόκυκλοι δεν γίνονται επιθετικοί ούτε είναι οι κοινοί γλύφτες. Μήπως τους μπερδέυεις με τους CAE (chinese algae eaters) που όντως όταν μεγαλώσουν γίνονται επιθετικοί; |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|