|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος. μπορω να ρωτησω ποσο κοστισε ο μετασχηματιστης που βλεπουμε εδω? και απο που τον πηρες? ειναι για 12βολτα ανεμιστηρακια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δουλειά φίλε μου, νοικοκυρεμένη.
Και να σου πω κάτι που παρατήρησα, το κανάλι που έβαλες για τα καλώδια είναι ότι καλύτερο, και όχι γιατι κρύβεις τα καλώδια με αυτό, αλλά είναι μια επιπλέον στήριξη στο βαρος από τα ανεμιστηράκια, θα έχεις πολύ μικρή ή και καθόλου στρέβλωση του καπακιού με αυτό. Μπράβο
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μαστρο-Θανάση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αγόρασα απο μαγαζί του Πειραια (λιμάνι) ηλεκτρολογικου εξοπλισμού. Ολα τα πραγματα χοντρική. Δεν ρωτησα ενα προς ενα πόσο στοίχισαν. Τα ανεμιστηράκια ειναι 12v και μάρκας sunon.
Το καναλι που χρησιμοποιήθηκε γεμίστηκε με σιλικόνη (πιστόλι) για στεγανότητα και ασφάλεια οπότε έγινε ακομη πιο ακαμπτο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω ειναι το εξής. Αυτή τη στιγμή ειναι στους 25.5 ο κοντρολερ με ανοχή μισό βαθμό αλλα οι ζέστες δεν έχουν αρχίσει ακομη. Σκεφτόμουν οτι αν παει 30 βαθμούς μέσα στο σπίτι και το αφήσω σε αυτό το σημειο τα ανεμιστήρια θα δουλευουν συνέχεια. Δεν με ενδιαφέρει το κοστος του ρευματος που θα καινε αλλα ή μεγάλη εξάτμιση που θα έχω σε καθημερινή βάση. ερώτηση 1η: Να το βάλω στους 27 βαθμούς και να βγάλω το καοκαίρι ετσι? ερώτηση 2η: Πόσο μπορεί να εξατμίσει μεσα σε μία ημέρα αν η θερμοκρασία του σπιτιου ειναι 30 και ο κοντρολερ στους 27 με ανοχή μισο βαθμο? |
|
|||
|
|||
![]()
καποιος απαντηση?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε η ερώτηση ειναι παγίδα
![]() αναρωτιέμαι αν πρεπει να βαλω και αυτόματη αναπλήρωση για να φύγω το καλοκαιρι 15 μερες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
15 συνεχόμενες μέρες είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλο διάστημα
για να το αφήσεις χωρίς κανένα έλεγχο. Στην βδομάδα θα πρέπει να βάλεις κάποιον να πάει να τσεκάρει, να ταΐσει και να προσθέσει κάνα κουβά νερό (τα δικά μας ψάρια δεν θα πάθουν τίποτα αν ανέβει λίγο παραπάνω η σκληρότητα) ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 450l Community Tank | Κουραμπιές | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 99 | 30-08-14 10:33 |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
Malawi Peacocks Male Tank | gregoryn | Malawi | 4 | 05-12-08 14:16 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |