|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχους βλεπω.
εκτος αν δεν μπορεσω να βρω τιποτα τελικα,οποτε η θα μεινει αδειο μεχρι να βρεθει ψαρι,η θα παω σε κατι αλλο εντελως, αλλα σχετικα ευκολο.πχ sterbai. παντως μεχρι στιγμης,για μονομαχο το ψηνω περισσοτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
εκανα παραγγελια για ψαρια,ο θεος βοηθος τωρα αν ερθουνε,εχω κανει ταμα
![]() πηρα και μερικα φυτα σημερα απτην εκθεση και απο τεταρτη εχω πενθημερο off,οποτε θα στηθει επιτελους και το ενυδρειο. εχω κανα δυο ιδεες για το στησιμο,αλλα θελω να το ψαξω λιγο μπας και το κανω αυστηρως βιοτοπικο φετος,αν και δε νομιζω να μου βγει. θα δουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Παραγγελια απο fishbay Γιωργο?
|
||||
|
||||
![]()
ναι,ελπιζω να ερθουνε.θα δουμε.
ενα αρσενικο θα μπει στη λιμνη και ενα στο ενυδρειο. αυτο ειναι το σχεδιο προς το παρον δηλαδη,να δουμε αν θα ερθουνε πρωτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε κοιτά τον άγχος!
Δε το πιστεύεις οτι θα έρθουν ε;χαχα
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο δεν ξερω,δεν εχω ξανακανει παραγγελια απτο καταστημα οποτε δεν εχω γνωμη.
εχω απογοητευτει και λιγο με την ολη κατασταση των παραγγελιων γενικα και εκτος αυτου ειναι και οι δυσκολιες του ταξιδιου κλπ. παντως αν δεν ερθουνε θα μπει ενας splendens halfmoon απο συμφορουμιτη που χρειαζεται φιλοξενια και εχω μιλησει και θα δουμε παρακατω. θα μπει ειτε στη λιμνη ειτε στο ενυδρειο,και οτι μεινει χωρις ψαρια θα δω τι θα βαλω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το νεο μας DIY μονομαχοενυδρειο | leandros69 | Παρουσιάσεις ενυδρείων με Bettas | 99 | 04-09-14 18:24 |
μονομαχοενυδρειο | nikos93 | Bettas | 14 | 17-04-13 14:11 |
diy μονομαχοενυδρειο.... | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-02-13 18:58 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |