|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μου αρεσει πολυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εσυ κοίτα να απαντησεις στο μηνυμα του Mιχάλη και ασε τα like
![]()
|
||||
|
||||
![]()
like, poke, subscribe, follow, thumbs up, friend request
|
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω δημοσια το Γιωργο που μου πηρε και εμενα μια φτερη επειδη ηξερε οτι την εψαχνα!
Εγω θα την τοποθευησω αυριο. Ακομα δε ξερω πως και τι.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
Εδώ οι καλές οι φτέρες! ![]() Αμα αρχισω να ευχαριστώ εγώ δημοσίως δε θα εχουμε τελειωμό κύριε Στέφανε με τα φυτά και τα grindal κύριε lingisti με την φακή και κύριε Mιχάλη με τα cattapa
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!
ναι βρε απαντησα ![]() καλα θα ητανε George,αλλα πριν την τριτη το απογευμα δεν θαχω φραγκα να σου στειλω για το φυτο και τα μεταφορικα. τριτη απογευμα μπορω ανετα ομως. αν στειλεις στο μιχαλη απο τριτη(τεταρτη στην ουσια) και μετα,υπολογισε με κιεμενα για να τα στειλεις ολα μαζι και να τελειωνεις. αν το βιαζεται ο μιχαλης να το εχει πιο πριν στειλτου εκεινου,και θα δω εγω στην εκθεση το σαβ/κο μηπως βρω τιποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια Δευτερα μπορω να κατεβω κτελ. Τριτη Τεταρτη δεν μπορω. Απο Πεμπτη και μετα μπορω οποιαδηποτε μερα.
Προσωπικα δεν βιαζομαι και δεν εχω κανενα προβλημα για οποιαδηποτε μερα - εκτος Τριτης/Τεταρτης. Οποτε πειτε και εσεις ποτε βολευει. Γιωργο ( kfg ) οτι ωρα θελεις παρε τηλ. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |