|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στο ενυδρείο, αν το φυτέψεις στο χαλίκι θα πρέπει ανα τακτά διαστήματα να κάνεις αυτό που ανέφεραν τα παιδιά πιο πάνω, αφού το τμήμα του φυτού που θα βρίσκεται θαμμένο στο χαλίκι θα σαπίσει κάποια στιγμή μιας και δεν δέχεται πια φως. |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλιστα κατάλαβα.
Αλλά ρε παιδιά αυτό το φυτό γεννιέτε χωρίς ρίζες δηλαδή στην φύση ; Δε το καταλαβαίνω πώς. Σπερματογένεση δηλαδή ; Οπότε πιστέυω ότι καλλύτερα είναι να το δέσω σε μια πετρούλα για να το κρατάει κάτω και να μεγαλώνει και να το κόβω κάθε τόσο. Τι λέτε ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πως φυτεύουμε μια anubias barteri και μια nana. Χώνουμε τις ρίζες μέχρι το υπόστρωμα ή τις γατζώνουμε σε κάνα ξύλο ;
Εγώ έκανα το πρώτο. Θα αναπτυχθούν ;
|
||||
|
||||
![]()
To ρίζωμα πρέπει να ειναι οπωσδήποτε εξω απο το χαλίκι.
Φυσικά μπορείς να το δέσεις και σε ξύλο ή και πέτρα ακόμη |
|
||||
|
||||
![]()
Και στην barteri και στην nana ;;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |