|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Πάντως υπομονή χρειάζεται μεγάλη .Τα δικά μου είναι 4 εβδομάδων και δε πιστεύω ότι θα μεγαλώσουν και θα γίνουν ψάρια.Πάντως 3-4 από τα δικά μου φαίνεται να μην έχουν πτερύγια όπως τα άλλα.
Νομίζω φίλε deMetrIs, ότι για 100 εμπορικότατα αγγελοψαράκια δε θα είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος μαγαζάτορας να τα βάλει στο μαγαζί του.Να βγει και κανένα έξοδο από όλη τη διαδικασία, εκτός από την ικανοποίηση.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Αναπαραγωγή Pterophyllum scalare | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 28-12-04 23:42 |
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ για Pterophyllum Scalare | LENH_E | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 12-03-04 01:24 |
Ερώτηση για ζευγάρωμα scalare | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 21:25 |
Pterophyllum scalare - ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 20:07 |