|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω για το μη σου τυχει. Ομως δε μιλαμε για μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικων, αλλα για ενυδρειακα καταστηματα. Και απο τα περισσοτερα που εχω ακουσει, ο πελατης δεν εμεινε δυσαρεστημενος.
|
||||
|
||||
![]()
μακαρι να συνβαινει αυτο...........
|
|
||||
|
||||
![]()
μην το κουραζουμε αδικα.αμα ψωνιζεις απο αξιοποιστο μαγαζι εισαι καλυμενος σε ολα.
ειτε παρεις sun sun απο igna.gr ειτε παρεις aquanova απο abyssos.gr εισαι καλυμενος 100% απο θεμα εξυπηρετησης.ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν γνωριζεις τα δικαιωματα σου τοτε εισαι καλυμμενος απο οποιοδηποτε καταστημα το παρεις... Καταρχην μεσα σε 7 μερες μπορεις να επιστρεψεις το προιον ακομη και αν το μετανιωσες χωρις καμια επιβαρυνση αρκει να ειναι ενταξει στη συσκευασια του...
Εαν μεσα σε 2 χρονια που υπαρχει υποχρεωτικη εγγυηση παρουσιαστει βλαβη στο προιον τοτε το καταστημα ειναι υποχρεωμενο να το επισκευασει η αντικαταστησει και αναλαμβανει και τα μεταφορικα αν το πηρες μεσω ιντερνετ και οφειλει να εχει τεχνικο τμημα για τον ελεγχο του χωρις να εχει δικαιωμα να σε παραπεμψει στην αντιπροσωπια. Εμενα προσωπικα που μου ετυχε ελλατωματικο φιλτρο και το καταστημα μου εδωσε δικο του φιλτρο μεχρι να επιστρεψει το δικο μου γιατι δεν ηθελε να με χασει απο πελατη και φυσικα το εκτιμησα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τι να πω ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας, πραγματικα με βοηθατε πολυ
![]() ![]() ![]() Φιλε delta σ ευχαριστω πολυ και για τις υπολοιπες λεπτομερειες που αναφερεις κι εχω διαβασει επισης το θεμα σου σχετικα με την ιδιοτροπη συνδεσμολογια που εχει το sun sun και πως λυνεται το προβλημα!!Θα ηθελα να σε ρωτησω απο καταναλωση πως σου φαινεται ,ενας αλλος κατοχος εδω σε παλιοτερο θεμα αναφερει πως η πραγματικη του δεν ειναι 18 αλλα 14 watt μετρημενα.. ![]() ![]() Petros Africanos συμφωνω μαζι σου για να παω σε επωνυμο φιλτρο με καλυτερη καλυψη απο ολες τις πλευρες οπως eheim, οντως αυτο θα ηθελα,ομως μιλαμε για σχεδον διπλασια τιμη κατι που δεν μπορω να υποφερω αυτη την χρονικη περιοδο.. To κοιταζω λιγο ακομη και μεχρι Παρασκευη αποφασιζω ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Πραγματι αξιολογο κι αυτο το φιλτρο(dophin AS220 ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 07-04-15 στις 23:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κι ενας φιλος που μετρησε ενα μεγαλυτερο sunsun, δεν εκαιγε οσα εγραφε. Και παλι ομως ειναι λιγο τσιμπημενη η καταναλωση, συγκριτικα με καποια αλλα φιλτρα. Υπολογισε χοντρικα κοστος καταναλωσης για ενα νορμαλ οικιακο τιμολογιο, 1ε το χρονο για καθε βατ του φιλτρου (ολα μεσα φπα κλπ).
|
||||
|
||||
![]()
τι εγινε ρε παιδια εξαντληθηκαν ολα τα sun sun,πηρα στο igna να ρωτησω δεν υπαρχει τιποτα μου λεει,παμε για μετα το Πασχα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για αγορα εξωτερικου φιλτρου. | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-01-14 21:52 |
επιλογη εξωτερικου φιλτρου | bilaras7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 03-12-13 23:57 |
βοηθεια για αγορα εξωτερικου φιλτρου | takis07 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 30-12-11 10:10 |
γνωμες,συμβουλες για αγορα εξωτερικου φιλτρου | gemen | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 04-05-10 22:25 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ | xrele24 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-02-09 14:41 |