|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε συ!!!!
θα μας τρελανουν αυτα!! ![]() Αντε με το καλο! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Γιαννη αυτή τη φορα θα μεινουν στο ενυδρειο να δουμε τι θα γινει,θα μας τρελανουν οντως
![]() ![]() Υγ Για το άλλο θεμα δε σε εχω ξεχασει τα εχω υπο επιτηρηση όλα καλα μεχρι τωρα και το πτερυγιακι εγιανε το κουναει τωρα οποτε αν είναι κανονίζουμε από βδομαδα να στα στειλω αν τα θες , αν τα περασεις και καραντινα θα νοιώθω καλυτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια Χρηστο. Θα δεις κι αλλα πολλα αφου εγινε η αρχη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε, καλή αρχή!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
@Αννα το ελπιζω
![]() @nikkoin Σε ευχαριστω πολύ!Οταν προσπαθησα με mop ολες οι γαριδες ηταν πανω συνεχεια και ετρωγαν τα αυγα οποτε τις δυσκολεψα ![]() Εντωμεταξύ τα pistia φρικαραν το ποιο μεγαλο εχει φτασει στο υπόστρωμα τις ριζες του ![]() Και οι praecox σε ολο το μεγαλειο τους για τα ματια μιας κοπελας |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου που τα βρήκες τα ψαράκια, τα ψάχνω κι εγω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα δυο τα εχω παρει απ την αβυσσο,απλα τα γετρουδια το 2013
![]() Και μια παρατηρηση για μελλοντικούς κατοχους praecox απ ότι φαινεται θελουν πολύ καλη οξυγονωση στο νερο απ τη στιγμη που μπηκε το καινουργιο φιλτρο αναπνεουν πολύ πιο ηρεμα |
|
|||
|
|||
![]()
Εγινε, σ ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο το ενυδρείο σου Τσούι μου άρεσε παρα πολύ.μια ερώτηση οι pracox σου τσιμπανε τα φυτά η είναι ήσυχες?
|
|
||||
|
||||
![]()
thanxs!
Προς το παρον είναι ήσυχες αλλα είναι και μικρες ακομα ,το λεω αυτό γιατι και οι boesmani ηταν αγγελούδια μικρες αλλα όταν εγιναν 1 χρονων εγιναν χλοοκοπτικα τα ειχαν ρημαξει όλα παρολο που τα μπουκωνα spirulina ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστο με τις γαριδουλες πως τα πανε?
με ψηνουν για το 220λιτρο μαζι με τα γερτρουδια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Προς το παρον όπως τα γετρουδια....πλήρως αδιαφορες όταν μεγαλωσουν όμως δεν εχω ιδεα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φωτιες μας βαζεις! μην παρεις αλλη φορα ψαρια!
![]() εχουν πολυ ομορφα χρωματα τα σκασμενα! οκ, εχω ακομα καιρο εγω, αν εχεις κανενα νεοτερο περιμενω ενημερωση ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε συ!!! με ισοπεδωσες τωρα!!!!
![]() ηθελα και τετερντινες , αλλα τις ειχα βρει ακριβα Θεσ/νικη και δεν πηρα.. βγαλτα ολα και βαλε κανενα γκαπυ.. δεν κοιταω αλλο! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα τετερντινια ειναι τα peacock gudgeon?
|
|
||||
|
||||
![]() Ναι. Tsoui να τα χαιρεσαι. Οταν παρουν τα χρωματα τους δε παιζονται. Ελπιζω να εχεις grindal γιατι εμενα δε τρωνε τπτ αλλο. Ζευγαρι πως το ξεχωρισες?
|
|||
|
|||
![]()
Ο αρσενικός εχει πιο στρογγυλό κεφαλι, ειναι λίγο σαν εξωγήινος! Απο που τα πήρες και ποσο αν επιτρέπεται; Τα ψάχνω σαν τρελός !
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δέχτηκες Χρηστο τα καινουρια μωρα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους.
Γιαννη με πεθαίνεις ![]() ![]() Στεφανε τα ξεχωρισε ο Σταυρος στην Αβυσσο ελπιζω να τα πετυχε ![]() Στελιο όπως καταλαβες απ την Αβυσσο, τιμη ειλικρινα δε θυμαμαι γιατι πηρα και αλλα πραγματα και δε το συγκρατησα αν είναι καντου ένα τηλ. Αννα ειδα σε μια προπαραγγελια τα paskai που εψαχνες καποια στιγμη και σε θυμηθηκα τι ψαξιμο εριχνες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Χρηστο. Νομιζω ο Δημητρης (dimis1978 ) τα ειχε φερει Ελλαδα. Δεν ξερω αν ακομα τα εχει. Όλα τα ειδη blue eye είναι αγαπημενα παντως.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγα σιγα παιρνουνε χρωματα!
![]() Και εδώ τι αντίκρυσα όταν πηγα να ταισω το μεσημέρι ![]() Στην αρχη λεω "ωραια" μας χαιρετησε και παω να τη πιασω για να τη βγαλω απ το ενυδρειο και με το που την ακουμπαω την κανει παλι μεσα ε οκ λεω ότι να ναι, τωρα που γυρισα απ την δουλεια και πηγα να ξαναταισω είναι παλι στο ιδιο σημειο.......Όλα τα κουλα εγω τα μαζευω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα τα peacock gudgeon θελω παρά πολυ να αγοράσω, τα εχεις σε νερό βρύσης;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σε νερο βρυσης είναι πολύ ομορφα ψαρακια και με φοβερη προσωπικοτητα είναι μεγαλα μουτρα!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
17/6/2011 blue VT male + blue VT/plakat female | Αντωνης Πατρα | Bettas | 17 | 09-12-11 21:54 |
Red Cherry haven cube | kifinas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 22-03-11 23:56 |
For your eyes only | White Diamond | Δίσκοι | 6 | 12-07-10 09:35 |
Guppakia με red eyes tetra ?? | GERR | Ζωοτόκα | 1 | 01-05-08 13:30 |
Ασ8ενεια σε Red eyes ? | dpan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 21-06-03 18:26 |