|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα
![]() αντε τωρα εξηγησε σε καποιον που εχει μονομαχο σε 15 λιτρα η και λιγοτερα, η ακομα και σε εκεινους που τους εχουν σε μεγαλυτερα ακαταλληλα ενυδρεια(ακαταλληλα για διαφορους λογους) πως η σωστη προσεγγιση ειναι αυτη. και ξερεις που οφειλεται αυτο ε? στο διαβασμα. ενω ειναι το πιο απλο και φυσικο πραγμα,χωρις διαβασμα δεν φτανεις εκει. απο οταν αρχισα να τα στηνω ετσι τα ενυδρεια μου,ειδα τρελλη διαφορα στα ψαρια.και μιλαω σε ολους τους τομεις,απο χρωματα μεχρι συμπεριφορες. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια πραγματα.μολις βαλεις ψαρι θα κανει παρτι
![]() μονο το θεμα που εχεις με τις σκληροτητες δεν ξερω πως θα το λυσεις. εκτος αν η νεα ρουτινα που εχεις βρει σου μαλακωνει καπως το νερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε νομιζω να μου μαλακώσει έτσι. Θα δοκιμασω κάτι άλλο τώρα. Θα φτιαξε το νερό του σε ξεχωριστό βαρελάκι. Αντί για 7 μέρες που δουλεύει τώρα η τύρφη θα τις κάνω 10. Θα κάνω αλλαγή στο δεκαήμερο δηλαδή. Μετά θα πάω σ'αυτο https://www.google.gr/search?q=calgo...ed=0CAYQ_AUoAQ
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τωρα μετρας 15 gh(στο ενυδρειο) και 6 kh?
κιεσυ τρελλο νερο εχεις? εχεις τοση εξατμιση? μου φαινεται τρελλη διαφορα δηλαδη. στη βρυση τι μετρησεις εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
18 gh
9 kh 7,8 ph Στη βρύση! Ασε μη συζητας Και τόσο που τα ρίχνω παλι καλά.
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.
ΥΓ παρε ωσμωση
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστω!
Θα γίνει κι αυτό σε βάθος χρόνου Κάτσε πρώτα να πάρω εξ.φίλτρο για το άλλο ενυδρείο
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει ενταξει, το πιασαμε το υπονοουμενο.. Θα αλλαχθουν ολα μεσα στο μηνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο,να το χαιρεσαι.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Ευχαριστώ. Αμα δεν εισασταν εσείς με αυτά που μου δώσατε να διαβάσω ακόμη στη πενταλιτρη γυαλα θα ήμουν
"Θαρσειν χρη,ταχ'αυριον εσετ'αμεινον" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lifefx : 02-04-15 στις 04:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολλα μπραβο κι απο μενα!
Πολυ ομορφο! Η σταθμη θα κατεβει οταν μπει το ψαρι ε? Με την εξατμιση ειναι ενα θεμα.. ειδικα στα δικα μας βρωμονερα (κι εγω ph 7.8 εχω) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλειο!!
![]() ![]() Για λιγο φαντάστηκα εναν βάτραχο να με κοιτάει πάνω στο ξυλο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο πολύ όμορφο..
![]() ![]() ![]() Να το χαίρεσαι!!! ..περιμένουμε και το ψαράκι... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Πολύ όμορφο... και όταν φουντώσουν τα φυτά θα δείξει ακόμα καλύτερα.!!! ¶ντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, πολύ όμορφο,
και πολύ φυσικό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο και φυσικο αποτελεσμα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κιεγω τα ιδια εκανα μη νομιζεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |