|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κανει ηδη Κλεοβουλε εαν δεις στις παρουσιασεις ενυδρειων με τιτλο Rainbow home!Αυτη την στιγμη εχω 8 lacustris και 8 alexrodi στα 180 λιτρα!τo ενυδρειο τρεχει τωρα 1 μηνα κοντα ειναι στρωμενο απο δικο μου μπολι μετρησεις κανω καθε 3-4 μερες για να τσεκαρω λιγο πολυ τι γινεται!αμμωνια/νιτρωδη 0 νιτρικα κοντα στα 15-20mg/l Ph 7.4 !Προς το παρον τρεχει χωρις προβληματα εκτος του οτι μου καταστρεψανε ολα τα γρασιδακια τα ριμαξανε και οτι εδω και 10 μερες εχω εντονο προβλημα καφε αλγης!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συνένωσα τα θέματα και τα έφερα εδώ που δεν έχουμε και πολλές παρουσιάσεις απ' αυτή την ήπειρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφα ψαρια φιλε μου!
να τα χαιρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά έκανες κλεοβουλε.και εγώ δεν το σκέφτηκα να τις βάλω στο αρχικό ποστ.
Τσαλα ευχαριστώ πολύ φιλέ μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα τα ψαράκια σου! Να τα χαίρεσαι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι! πολυ ομορφα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο ενυδρειο,πανεμορφα ψαρια...
Να τα χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λογια.δυστυχώς στις φωτογραφιες χάνουν πολύ σε ομορφιά.σύντομα θα ανεβασω και απο το dyi ενυδρείο στο πατρικό μου φωτογραφίες με τις glossolepis και τιs boesmani.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Home Waterfall Project | gkontos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 29-05-14 10:39 |
Discus home? | Xotikouli | Δίσκοι | 27 | 07-05-07 14:20 |
GAB Home Page... | Strahos | Greek Aquarist's Boards | 18 | 07-05-07 00:43 |
ΕΤ phone home | fidel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-06-04 18:52 |
New Cichlids' Home | Filippos | Malawi | 33 | 07-04-04 12:22 |