|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες μπορεις να κανεις μια δοκιμη.(ετσι για την ιστορια)
γεμισε δυο γυαλινα ποτηρια νερο.ενα απτο φιλτρο και ενα απτη βρυση(χωρις το φιλτρο),αστα ενα 24ωρο και τα δυο και ξαναμετρα. επισης δεν θυμαμαι,ειχες γραψει στο αλλο θεμα πως εχασες αλλαγες? γιατι αυτος ειναι ενας τροπος να ανεβει η GH χωρις να ανεβουν τα υπολοιπα. αν κανει καποιος μονο αναπληρωση δηλαδη και δεν κανει κανονικη αλλαγη. παιζουν ρολο και τα λιτρα. οσο λιγοτερα,τοσο μεγαλυτερες οι επιτωσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
OK αν και θα προτιμουσα να γεμισω 1 ποτηράκι καλή κρητική ρακή που έχω στο ψυγείο και να την τσακίσω...
Εκανα κανονική αλλαγη περιπου 30% καθε 10 μερες |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα!
βαλε κ απαυτη αμα θες και περιμενε να ωριμασει το νερο ![]() οχι μονος σου ομως,οταν περασω για τη γυαλα ![]() ------------------------- Παράθεση:
δεν μουρχεται κατι αλλο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-03-15 στις 01:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παρασύρθηκα και χάλασα και την δίαιτα μου ...ειμαι κιόλας στην 2η!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορία σχετικά με τις σκληρότητες | Qbrain | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-05-13 12:58 |
Σκληρότητες νερού ανά περιοχή της Θεσσαλονίκης | neos | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 18-04-13 13:45 |
Ιδανικές σκληρότητες -υπάρχουν? | mikrosaquaristas | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 29-07-11 00:55 |
Σκληρότητες | Filotas | Malawi | 8 | 16-12-08 16:38 |