|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι!και τα σαλιγγάρια τα εχω δει να τα ρουφάει το helena,τα άδεια κελύφη τα βγάζω με την απόχη και ειναι σκληρά
|
|
||||
|
||||
![]()
1) χρησιμοποιεις λιπασματα?
2)για τις μετρησεις στο νερο που βγαζει το φιλτρο,εισαι σιγουρος? στο ειπα και πιο πανω,αν υπαρχει θεμα με τις σκληροτητες(αποτομες αυξομειωσεις) μπορει να το στειλει το ψαρι πολυ γρηγορα. ειδικα με αποτομη μειωση απο ψηλα στα χαμηλα,θα γεμισει νερο το ψαρι.(ετσι εξηγειται και το φουσκωμα σε τετοιες περιπτωσεις) το ιδιο και αντιστροφα,αφου δεν μπορει να αποβαλει υγρα αρκετα γρηγορα απτο σωμα του. |
|
|||
|
|||
![]()
Βάζω flourite potassioum 1 φορά την βδομάδα γιατι παρατήρησα τρυπες στα φυτα και αδυνάτισμα (πριν βάλω τα σαλιγγάρια) για τις μετρήσεις νομίζω οτι είμαι σίγουρος καθως βλέπω διαφορά ανάμεσα στα διάφορα υγρά που μετράω.μειώσεις δεν εχω δει ποτέ,πρωτη φορα είδα τωρα αυτό που έγραψα απότομη αύξηση GH...
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιμενω εγώ πάλι...
Πριν ειπες κάτι για άχρηστα τέστ....τι ακριβως εννοουσες;
|
|||
|
|||
![]()
Το έγραψα ,δεν παρακολουθείς ;τις αμμωνίας εχω πάρει :JBL,aquilli και αλλη μια που δεν θυμάμαι & ηταν και τα 3 για τα μπάζα,δεν μετράγαν αμμωνία πουθενα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 χαλασμένα τεστ δε μου καθονται καλά και όσο για το azax ελπίζω να μην το εξετάσεις στο δοχείο του τέστ. Αυτά απο μένα
|
|||
|
|||
![]()
Οχι βρε ,σε ενα ποτηράκι το έβαζα !πάντως απο οτι έχω διαβάσει εδω τυχαίνει σε τεστ να είναι άχρηστα απλά μάλλον εγω ειμαι γκαντέμης.τα υπολοιπα τεστς που εχω μου εχουν βγει καλα...τεσπα νομίζω μονο με νεκροψία θα βγάλω άκρη
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτός ο κιτρινούλης? | Ioanna.bar | Αναγνωρίσεις ειδών | 6 | 20-10-11 21:12 |
Τι αστερίας είναι αυτός ? | kilo_me | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 31-03-11 16:59 |
Τί φυσαλίδες είναι αυτές; | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 27-02-11 23:37 |
Έχετε δει αυτές τις τροφές πουθενά? | Κλεόβουλος | Διατροφή | 5 | 09-02-11 20:19 |
πάει ο ¶νθιμος....πάει! | domenico | Bettas | 12 | 26-11-08 12:25 |