|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος Παράμετροι, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Νεον πουθενα δεν βρηκα συγκεκεριμενη ποσοτητα εκτος απο εδω
http://fish.mongabay.com/species/Tet...roviridis.html Τωρα στα περισσοτερα sites που βρηκα αναφερει απλα υφαλμυρο χωρις λεπτομεριες........ Το μεγιστο που ακουσα απο πετ σοπ ειναι 30 γρ/ 10 λιτρα αλλα ξερεις καλα ποσο ενημερωμενα;;;;; ειναι τα μαγαζια μας.... Το μαγαζι απο το οποιο τα πηρα μου ειπε οτι πρεπει να βαλω αλατι , οταν τον ρωτησα ποσο αρχισε να σφυριζει και μολις του ειπα εγω την αναλογια μου ειπε ως εκ θαυματος οτι και αυτο χρησιμοποιει την ιδια.....Αλωστε αν κρινω απο την ποιοτητα που ειχαν τα παφερακια στο ενυδρειο του δεν θα τον πολυ εμπιστευομουν..... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χανω guppies μαλλον απο τον placostomus....παιζει??? | cobaingr | Ζωοτόκα | 4 | 02-08-05 15:37 |
dwarf puffers (Carinotetraodon travancoricus) | Mariel | ¶λλα ψάρια Ασίας | 6 | 03-03-05 20:17 |
SOS ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ | SaKreK | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-02-05 15:26 |