|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα kiriaki
Παρακολουθώ το θέμα σου από την αρχή, και κατάλαβα την αγωνία σου και είδα τη προσπάθεια σου για να καταφέρεις να φέρεις σε αυτή την υπέροχη κατάσταση το ενυδρείο σου αλλά προπαντός το ζωντανό σου, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Όπως αξίζουν συγχαρητήρια και στα παιδιά που βοήθησαν και συμμετείχαν σε όλη αυτή τη προσπάθεια. Μπράβο παιδιά, μπράβο σε όλους σας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο δικος μου κοπος | aquahobby | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 01-04-11 12:11 |
Παρουσιαση και του δικου μου ενυδρειου... | achisael | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 31-03-10 16:33 |
ΖΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΓΚΑΛΟΓΑΤΟΣ | chris129 | Bettas | 27 | 20-02-09 00:20 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |