|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα!
Λοιπόν τα μικρά μου τα μετέφερα σε ένα 60αρι που μου έδωσε φίλος μιας και ο κύβος που κόλλησα δεν στέγνωσε ακόμα.....Σκοπός μου ήταν να τ αφήσω με τους γονείς αλλά σήμερα απ το μεσημέρι κ οι δυο γονείς φλερταραν με τρέμουλο και καθάριζαν απ την απέναντι μεριά του ενυδρείου και καθόλη τη διάρκεια του απογεύματος δεν πήγαν στα μωρά.... Το 60άρι το γέμισα με νερό απ το κυρίως ενυδρείο. Φίλτρανση αερόφιλτρο 2πλο στρωμένο μέσα στο κυρίως ενυδρείο Θέρμανση 300βατ jagger φωτισμός δωματίου Έβαλα νερό για προετοιμασία μιας και αύριο λέω να κάνω την πρώτη τους αλλαγή. Ερώτηση: 1)Πόσο τις % μου προτείνετε μιας κ θα ναι η πρώτη για τα μικρά.... 2)Καθε πότε αλλαγή στα μικρά 3)Αρτέμια από πότε να ξεκινήσω Ευχαριστώ πολύ παιδια για το ενδιαφέρων και τη βοήθεια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
pterophyllum scalare | kos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-04-11 20:21 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |