|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σχετικά με τα neon είδα αυτό που μου έστειλες Τάκη και βασικά όξινο όξινο θέλουν για την αναπαραγωγή σωστά? Πάντως από Σεπτέμβρη τα έχω τα 5 neon μου χωρίς καμία περίεργη συμπεριφορά ίσα ίσα είναι και πολύ ενεργητικά και με έντονα χρώματα
![]() ![]() ------------------------- Gallo τα φυτά θα τα τοποθετήσω σε κανονικά γλαστράκια με τύρφη και διογκωμένο άργιλο σε ένα ραφάκι πάνω από το ενυδρείο και με ένα σωληνάκι θα στέλνω λίγη ποσότητα νερού σε κάθε φυτό και το "στράγγισμα" θα ξαναπέφτει μέσα στο ενυδρείο! Έτσι το σκέφτομαι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alexlibe95 : 28-01-15 στις 00:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ενυδρείο σχετικά μικρο. | Stefanos91 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 08-06-12 16:24 |
Ερωτήσεις σχετικά με ανθρακα | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 18-02-08 18:58 |
Ερωτήσεις σχετικά με ενυδρείο12lt για μονομάχο | wertyu5555 | Bettas | 9 | 18-01-07 13:23 |
Ερωτήσεις σχετικά με σκουληκάκια... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-05-05 18:50 |
Ερωτήσεις σχετικά με το Juwel Rio 400 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-12-04 17:57 |